ALBANCI TRAŽE PUBLIKU: "Pustite vakcinisane na meč protiv Engleske"

Novosti online

24. 03. 2021. u 16:43

FUDBALSKI savez Albanije pozvao je vlasti te zemlje da puste navijače koji su se vakcinisali protiv koronavirusa na utakmicu protiv Engleske u Tirani.

АЛБАНЦИ ТРАЖЕ ПУБЛИКУ: Пустите вакцинисане на меч против Енглеске

Ilustracija sport Foto Dephositos

Savez je pitao premijera Edija Ramu za pomoć da se popuni 30 odsto kapaciteta, oko 6.500 mesta, Nacionalne arene u Tirani, za utakmicu protiv Engleske u nedelju.

- Predložio bih da sve vakcinisane osobe, profitirajući od masovne vakcinacije koju kao Vlada obavljate, prisustvuju utakmici na stadion,  naveo je predsednik Saveza Armand Duka u pismu albanskoj vladi.

Ministarstvo zdravlja Albanije odbilo je predlog Fudbalskog saveza o prisustvu navijača na stadionu zbog porasta broja zaraženih.

- Uveren sam da ćete razmotriti ovaj zahtev za dobrobit albanskog fudbala i za ljubav naših navijača prema crveno-crnom dresu reprezentacije, naveo je predsednik albanskog saveza.

Selektor Albanije Edoardo Reja nedavno je rekao da bi navijači motivisali njegove igrače i da fudbal bez navijača ne postoji.

Kvalifikacije za Svetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine, Albanija će u Grupi I početi u četvrtak utakmicom u Andori. U nedelju će biti domaćin Engleskoj, a naredne srede gostovaće u San Marinu. U toj grupi su još Poljska i Mađarska.

(B92) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Kako da vreme na poslu bude ispunjeno zadovoljstvom – Pogledajte dugačak spisak benefita koje nudi Mercator-S