ZVEZDA MISLI NA BUDUĆNOST: Mladi napadač produžio ugovor sa crveno-belima

Novosti online

25. 03. 2021. u 15:39

TALENTOVANI napadač rođen 2004. godine - Marko Lazetić produžio je ugovor na još tri godine sa Crvenom zvezdom za koju je krajem novembra prošle godine debitovao.

ЗВЕЗДА МИСЛИ НА БУДУЋНОСТ: Млади нападач продужио уговор са црвено-белима

FOTO: FK Crvena zvezda

Lazetić koji važi za jednog od najtalentovanijih fudbalera u regionu i o čijem potencijalu svedoči činjenica da je sa 16 godina zaigrao za seniorsku ekipu Crvene zvezde i time postao sedmi najmlađi debitant, produžetkom saradnje pokazao je da svoju budućnost vidi u klubu iz Ljutice Bogdana. Sa druge strane crveno-beli su ovim potezom demonstrirali da se uzdaju u fudbalere koji su stasali u njihovoj Omladinskoj školi.

Novi ugovor mladog napadača i šampiona Srbije važi do 2024. godine.

- Zaista sam presrećan i veoma mi je drago što klub veruje u mene. Nadam se da ću opravdati poverenje dobrim igrama u crveno-belom dresu. Raduje me činjenica da ću jednog dana zaigrati na punoj "Marakani" i biti u prilici da ispunim dečački san svakog navijača našeg velikog kluba – rekao je Lazetić.

Napadač je aktuelnu sezonu počeo u omladinskoj ekipi crveno-belih koju sa klupe predvodi Marko Neđić i uprkos problemu sa povredom zabeležio sedam nastupa i postigao dva gola. Tokom zimske pauze pojačao je seniorsku ekipu Zvezdinog razvojnog tima Grafičara zajedno sa još trojicom "klasića" i brzo se ustalio u "srcu" napada čete Radomira Kokovića.

- Iskustvo koje trenutno stičem igrajući za prvi tim Grafičara mi veoma pomaže, jer je velika razlika između omladinskog i seniorskog fudbala. Iz utakmice u utakmicu sve više napredujem, što mogu da primetim, a uskoro se nadam da ću dobiti priliku u Crvenoj zvezdi. Moj san, koji će se nadam se ostvariti, je da budem najbolji strelac Zvezde i od toga nikad ne odstupam – zaključio je Lazetić.

Dejan Stanković je dao Lazetiću priliku da debituje za prvi tim na prvenstvnoj utakmici protiv Rada.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk