"PADAJU POTPISI" U BAČKOJ TOPOLI: Dvojac potpisao na još dve godine!

Novosti online

25. 03. 2021. u 18:29

FUDBALSKI klub TSC produžio je saradnju sa golmanom Nenadom Filipovićem i krilnim napadačem Đurom Zecom na još dve godine

ПАДАЈУ ПОТПИСИ У БАЧКОЈ ТОПОЛИ: Двојац потписао на још две године!

Foto: N.Paraušić

Sportski direktor TSC-a Mirko Jovanović izrazio je veliko zadovoljstvo što je klub, posle produžetka ugovora s napadačem Nenadom Lukićem, uspeo da se dogovori sa još dvojicom standardnih igrača, Filipovićem i Zecom.

- Nastavili smo praksu da zadržimo naše igrače koji su pružili maksimum i dali puno klubu, jer želimo da uvek imamo ključne igrače i okosnicu tima koja je dugo na okupu. To je praksa TSC-a od početka nekog našeg uspona u protekle četiri sezone. Ne želimo da mnogo menjamo ekipu. Želimo da se zajedno razvijamo i rastemo -rekao je Jovanović, prenosi klub.

On je istakao da su ugovori produženi na dve godine, a da u toku trajanja tih ugovora ostaje mogućnost da se saradnja nastavi "dokle god je to obostrana želja".

Golman Nenad Filipović je zahvalio rukovodstvu kluba, na čelu s predsednikom Janošem Žemberijem, što su mu omogućili "da uživa u svojoj karijeri".

- Biti u jednom ovakvom klubu i zaraditi poštovanje produžetkom ugovora do juna 2023. godine je velika satisfakcija i sreća za mene. Klub ide pravim stopama i igrače nagrađuje po učinku, tako da na meni ostaje da pružam još bolje partije i da pomognem TSC-u da ide ka vrhu tabele. Nadam se da ćemo u narednom periodu doneti Evropu-rekao je on.

Napadač Đuro Zec je zahvalio klubu i stručnom štabu što su mu ukazali poverenje da i naredne dve godine nosi dres TSC-a.

- Presrećan sam i daću sve od sebe da u narednom periodu ostvarimo što bolje rezultate i da budemo još bolji na terenu. Klubom sam veoma zadovoljan, kao i saigračima- naveo je Zec.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!