OSAM "KOMADA" U DANSKOJ: Albanija poražena od Engleske, Španija izbegla bruku u Gruziji

A. Ilić

28. 03. 2021. u 19:48

ODIGRANA su četiri duela kvalifikacionih mečeva za Svetsko prvenstvo u Kataru u terminima od 18 časova.

ОСАМ КОМАДА У ДАНСКОЈ: Албанија поражена од Енглеске, Шпанија избегла бруку у Грузији

FOTO: FIFA

Albanija je dočekala Englesku, a meč koji umalo nije održan pripao je gostima. 

"Gordi Albion" savladao je Albaniju sa 2:0. Gosti su do prednosti došli u 39. minutu kada je Luk Šo proigrao Herija Kejna za 1:0. Konačni rezultat postavio je Mejson Maunt u 63. minutu upravo na proigravanje strelca prvog gola. 

Jermenija je identičnim rezultatom savladala Island. Nakon nesadržajnog prvog poluvremena dolaze domaći do vođstva golom Barsegjana u 53. minutu, a Bajramjan postablja konačnih 2:0 u 74. 

Danska je protiv Moldavije izvukla sedmicu (8:0). Dolberg je u 19. minutu sa "bele tačke" domaćinu doneo vođstvo. Tri minuta kasnije Damsgard ja proigravanje Olsena Skova duplira prednost, da bi potom isti strelac i isti asistent povisili na 3:0 u 29. minutu. Strajger Larsen u 35. većava prednost, a četiri minuta kasnije upisuje se u strelce i Jensen. Odmah na početku drugog poluvremena u 48. minutu Dolberg uvećava na 6:0, a potom Robert Skov u 81. minutu trese mrežu za 7:0, a konačnih 8:0 u 89. minutu postavlja Ingvartsen. 

Gruzija je dočekala Španiju, u uzbudljivom meču uspeli su da dođu domaći do boda iako su na početku imali vođstvo. Kvarskhelia u 44. minutu donosi prednost ekipi Gruzije, da bi Tores u 56. poravnao na 1:1. Španci su uspeli u završnici da izbegnu bruku golom Danija Olma u 93 minutu za konačnih 1:2. Utakmicu je zbog direktnog crvenog ranije završio Šengelija. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

TUGA: Preminula velika NBA legenda! Odmah se oglasio Čarls Barkli