"TRI MEČA - DEVET BODOVA": Trener Portugala upisao pobedu protiv Srbije

Novosti online

31. 03. 2021. u 11:03

SELEKTOR fudbalske reprezentacije Portugala Fernando Santoš mogao je da odahne nakon što je ekipa uspela da preokrene rezultat i pobedi Luksemburg sa 3:1.

ТРИ МЕЧА - ДЕВЕТ БОДОВА: Тренер Португала уписао победу против Србије

FOTO: N. Paraušić

Portugal je posle tri odigrana meča u grupi A kvalifikacija za Svetsko prvenstvo osvojio sedam bodova, koliko i Srbija.

Jedan od novinara je upisao Santoša kako se oseće posle toliko osvojenih bodova, a iskusni stručnjak je imao spreman odgovor.

- Tri meča – devet bodova - aludirajući na pogodak Kristijana Ronalda u poslednjim trencima meča u Beogradu koji sudije nisu priznale.

Fudbaler Juventusa je na utakmici protiv Luksemburga postigao drugi pogodak, ali nije bio na nivou kakav se od njega očekuje

- On je igrač izuzetnih kvaliteta, ali kao i kod svih fudbalera postoje trenucim kada se stvari komplikuju. U normalnim situacijama on od 100 reši 99. Sada će se odmoriti i to će mu sigurno pomoći. Gol koji je postigao protiv Srbije... Meč ne ide dobro, ekipa izvlači 2:2, ako pogodi u 90. minutu, na stranicama novina će pisati da je Kristijano heroj, spasitelj, ako stvari pođu po zlu… Čak i kod igrača sa takvim veštinama možete da primetite neku teskobu koja u normalnim uslovima ne postoji i lopta bi ušla u gol - naglasio je Santoš.

Podsetimo, Srbija i Portugal imaju po sedam bodova, Luksemburg je osvojio tri, dok Irska i Azerbejdžan nisu osvojili nijedan.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

RAZMIŠLJALA SAM DA SE ZAMONAŠIM: Tanja Bošković je zamalo napustila sve i otišla u manastir