RASULO U REPREZENTACIJI HRVATSKE: Lovren otkrio detalje, postoje dve struje u nacionalnom timu

Novosti online

01. 04. 2021. u 15:53

HRVATSKA je porazom od Slovenije počela kvalifikacije za Svetsko prvenstvo, pa su se "vatreni" konsolidovali nakon šoka i pobedili Kipar (1:0) i Maltu (1:0).

РАСУЛО У РЕПРЕЗЕНТАЦИЈИ ХРВАТСКЕ: Ловрен открио детаље, постоје две струје у националном тиму

Foto: EPA-EFE/FELIPE TRUEBA

Ali to nije popravilo atmosferu u taboru vatrenih, gde pršzi na sve strane od nezadovoljstva.

Jedan od najiskusnijih u ekipi Dejan Lovren, koji je do sada odigrao 64 meča za Hrvatsku i s njom bio u finalu Mundijala, podigao je glas protiv mlađe generacije reprezentativaca za koju kaže da "nedovoljno poštuje starije".

I sam selektor Dalić je rekao da "Hrvatska više nije tim kakav je nekada bila", pa je i to protumačeno kao otrovne strelice usmerene ka mlađima...

"Ima nešto u tome što selektor kaže. Sigurno ima istine. Neću ja sad ulaziti u svaki detalj, iako to obično radim, neću sad javno govoriti o svemu, možda ne bi bilo dobro, produktivno. Međutim, novi momci koji su u reprezentaciji moraju se dokazati. Da, to ću kazati, nas nekolicina starijih igrača to smo im kazali u lice. Oni se moraju dokazivati iz dana u dan, ne samo na utakmicama, nego i na - treninzima".

"Da slučajno ne pomisle da su u reprezentaciju došli tek tako. Ako su već zaslužili poziv, onda neka i pokažu zašto su ga zaslužili. Izbornik Zlatko Dalić ima naše apsolutno poverenje!", rekao je Lovren za "Večernji list" i dodao da je kod njih u javnosti uvek panika kada se ne pobedi.

Dakle, imaju li mladi poštovanja za starije?

"Nekad imaju, ali nekad i - nemaju! Zato treba svi zajedno da uzmemo stvari u svoje ruke i budemo skreni jedni prema drugima. Mislim da sve više i postajemo iskreni", dodao je Lovren.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Kako da vreme na poslu bude ispunjeno zadovoljstvom – Pogledajte dugačak spisak benefita koje nudi Mercator-S