OGLASILA SE MAJKA MALOG GAVRILA: Još nije sakupljen novac, trka za život još nije završena

I. B.

02. 04. 2021. u 12:08 >> 12:34

TRODNEVNA humanitarna aukcija prodaje kapitenske trake Kristijana Ronalda za pomoć malom Gavrilu, koji boluje od spinalne mišićne atrofije, završena je u petak oko 10 časova. Ponude na sajtu "Limundo" rasle su neverovatnom brzinom, a najvišu cifru od 7.500.010 miliona dinara izlicitirala je kompanija "Mozzart".

ОГЛАСИЛА СЕ МАЈКА МАЛОГ ГАВРИЛА: Још није сакупљен новац, трка за живот још није завршена

FOTO: Facebook/Za Gavrilovu pobedu

Do sada je za lečenje ovog mališana prikupljeno oko 600.000 evra od potrebnih 2.500.000, a njegovi roditelji ističu da im velika podrška ljudi mnogo olakšava borbu za zdravo Gavrilovo detinjstvo.

- Svakom uplaćenom licitacijom i porukom smo bliže cilju, a to je da naš sin primi što pre najskuplji lek na svetu! Posle ove humanitarne aukcije mislim da smo dopreli do skoro svakog čoveka u Srbiji, što nam značajno olakšava put. Zahvaljujemo se svima koji su sa nama u ovoj mukotrpnoj i neizvesnoj borbi, jer nam upravo oni daju snagu da idemo napred i verujemo u zajednički uspeh - sa uzbuđenjem priča Gavrilova majka Nevena Đurđević.

Ističe da večeras počinje sledeća velika humanitarna akcija - trka za lečenje malog Gavrila u organizaciji Sportskog saveza opštine Veliko Gradište i lokalne samouprave. Učesnici trke od 200 km, koja će trajati 36 časova, krenuće iz Gradišta put Kostolca, Požarevca, Petrovca na Mlavi, Kučeva i Golupca odakle se ponovo vraćaju na cilj u Veliko Gradište.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ALEKASANDAR MITROVIĆ POKAZUJE BENZEMI I RONALDU KO JE GAZDA: Saudijski El Klasiko odlučuje o prvom mestu na tabeli i na listi strelaca

ALEKASANDAR MITROVIĆ POKAZUJE BENZEMI I RONALDU KO JE GAZDA: "Saudijski El Klasiko" odlučuje o prvom mestu na tabeli i na listi strelaca

DERBIJEM između Hilala i Itihada, prvim ovosezonskim "pustinjskim El klasikom" spušta se zavesa na četvrto kolo saudijske Pro lige, a to će biti prilika za najboljeg srpskog strelca svih vremena Aleksandra Mitrovića da dodatno uveća svoj golgeterski saldo i direktnom duelu sa drugim najboljim strelcem lige Karimom Benzemom pokaže ko je gazda.

21. 09. 2024. u 11:26 >> 12:43

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

KADA se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

21. 09. 2024. u 19:21

Komentari (0)

ALEKSA AVRAMOVIĆ U CRVENOJ ZVEZDI? Oglasio se košarkaš, ovo je prava istina o prelasku u redove rivala