STANKOVIĆ SA POSEBNIM EMOCIJAMA PUTUJE U KRUŠEVAC: Nedostajaće nam navijači

Novosti online

02. 04. 2021. u 16:35

FUDBALERI Crvene zvezde sutra od 17 časova gostuju Napretku u okviru 29. kola Superlige Srbije, a šef stručnog štaba Dejan Stanković izneo je očekivanja pred duel sa Kruševljanima.

СТАНКОВИЋ СА ПОСЕБНИМ ЕМОЦИЈАМА ПУТУЈЕ У КРУШЕВАЦ: Недостајаће нам навијачи

FOTO: FK Crvena zvezda

- Drago mi je što gostujem u fudbalskom gradu na jednom lepom stadionu. Poslednji put sam bio 2012. godine kada se igralo finale kupa i to na štakama kada sam operisao tetivu. To je bila moja poslednja godina igračke karijere. Bilo je to jedno lepo veče u Kruševcu, Zvezda je dobila Borac iz Čačka u finalu Kupa Srbije sa 2:0. Vežu me lepa sećanja za taj stadion i verujem da će predstojeća utakmica biti jedan dobar izazov - započeo je šef stručnog štaba Dejan Stanković.

Dejan Stanković je prokomentarisao Napredak i izneo mišljenje o gostovanju „pod Bagdalom“.

- Napredak je opasan protivnik i očekuje nas jedno teško gostovanje. Nedostajaće navijači, obično je stadion bio pun i bila je prava fudbalska atmosfera. Oni imaju svoj cilj i svoje planove, a to je borba za srednji deo tabele. Znamo šta nam je činiti i to ponavljam od početka sezone. Vratili su se svi iz reprezentacije, skoro svi su se oporavili. Videćemo kakva će situacija biti sa Milunovićem, ali i to ide dobrim putem. Nadam se da će vrlo brzo biti u konkuenciji za sastav. Skoro svi smo na broju i biće mi izazov da odaberem startnih jedanaest fudbalera.

Šef stručnog štaba Crvene zvezde u potpunosti je fokusiran na sutrašnji duel.

- Ne razmišljam o Partizanu u ovom trenutku. Tako klasifikujemo stvari od početka, imamo prvenstvo i kup, imali smo  evropske utakmice. Nije nijedna utakmica  velika ili mala. Igraćemo jedan tvrd meč, ali namestili smo glavu za svaki sledeći duel, a i za ovu utakmicu koja nam donosi tri boda i mir.

Osvrnuo se Stanković i na učinak reprezentativaca za vreme pauze koja je iza nas.

- Svi igrači su se vratili posle obaveza u reprezentaciji i skoro svi su zdravi. Drago mi je da su zadovoljni svojim nastupima za nacionalne timove. Kanga i Ben su napravili lepe istorijske uspehe za svoje države. Takođe, drago mi je zbog Gajića koji je debitovao za „A“ selekciju i odigrao jednu dobru utakmicu. Vratio se sa puno elana iz naše reprezentacije, što je još jedan dokaz da je Dragan Stojković Piksi uradio odličan posao sa timom i na tome mu čestitam. Želim mu puno sreće u nastavku kvalifikacija. Takođe, ekipi su se priključili Borjan i Gavrić. Ulazimo sa jednom lepom atmosferom u pedesetak dana završnice, gde možemo dosta toga da dobijemo.

Prokomentarisao je šef stručnog štaba  i povratak Filipa Falka, Dijega Falćinelija, Seku Sanoga i Aksela Bakajoka.

- Falku i Falćineliju sigurno znače golovi. Mislim da su Falko i Bakajoko imali pehove i male povrede koji su ih odvojile jedan period od terena, kao što je na primer povreda kolena Bakajoka protiv Milana. Takođe, Falko se prvo povredio u Subotici, a onda dobio i korona virus. Nikako da uhvate pravi takmičarski ritam, ali sada će svakako biti prilike jer je pred nama dosta utakmica. Zadovoljan sam načinom na koji treniraju, kao i kako se ponašaju. Drago mi je zbog Falka što je već na drugom, trećem nastupu postigao pogodak, to će mu puno značiti zbog samopouzdanja i rada.  Što se tiče Sanoga, on je pravi lav, pošten momak, koji stoprocentno daje sve od sebe na terenu. Sa njim u ekipi imamo izvanredan balans. Ukoliko hoćemo da igramo napadački, on je momak koji drži tas veznog reda u svojim rukama i sa njim Crvena zvezda dosta dobija na kvalitetu igre - zaključio je Dejan Stanković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ALEKASANDAR MITROVIĆ POKAZUJE BENZEMI I RONALDU KO JE GAZDA: Saudijski El Klasiko odlučuje o prvom mestu na tabeli i na listi strelaca

ALEKASANDAR MITROVIĆ POKAZUJE BENZEMI I RONALDU KO JE GAZDA: "Saudijski El Klasiko" odlučuje o prvom mestu na tabeli i na listi strelaca

DERBIJEM između Hilala i Itihada, prvim ovosezonskim "pustinjskim El klasikom" spušta se zavesa na četvrto kolo saudijske Pro lige, a to će biti prilika za najboljeg srpskog strelca svih vremena Aleksandra Mitrovića da dodatno uveća svoj golgeterski saldo i direktnom duelu sa drugim najboljim strelcem lige Karimom Benzemom pokaže ko je gazda.

21. 09. 2024. u 11:26 >> 12:43

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

KADA se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

21. 09. 2024. u 19:21

Komentari (1)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!