HAOS NA TRENINGU ČELSIJA: Pobili se defanziva i rezervni golman, Tuhel štopera poslao u svlačionicu

Novosti online

04. 04. 2021. u 22:26

ČELSI je juče doživeo težak poraz na "Stamford Bridžu" od VBA sa 5:2, a izgleda da je loš rezultat kulminirao tučom na treningu "plavaca".

ХАОС НА ТРЕНИНГУ ЧЕЛСИЈА: Побили се дефанзива и резервни голман, Тухел штопера послао у свлачионицу

Foto: EPA-EFE/Andy Rain/NMC/Pool

U njoj su kako piše "Telegraf" učestvovali defanzivac Antonio Ridiger i rezervni golman Kepa Arizabalaga.

Postojali su problemi u svlačionici londonskog kluba i u eri Frenka Lamparda, nekoliko puta se spekulisalo da je nemački štoper učestvovao u nemirima među fudbalerima.

Naime, sve se dogodilo pri kraju treninga kada je Ridiger zakasnio sa startom i snažno uklizao u Arizabalagu, nakon čega su igrači prvo verbalno "zaratili", da bi potom došlo i do guranja. Igrači su morali da reaguju, a pošto Ridiger nije mogao da se smiri – Tuhel ga je poslao u svlačionicu.

Navodno se sve završilo bez kazni, klub neće reagovati zbog "usijanih glava", ali ostaje da vidimo da li će Ridiger biti u timu Čelsija za meč protiv Porta u Ligi šampiona naredne srede.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ALEKASANDAR MITROVIĆ POKAZUJE BENZEMI I RONALDU KO JE GAZDA: Saudijski El Klasiko odlučuje o prvom mestu na tabeli i na listi strelaca

ALEKASANDAR MITROVIĆ POKAZUJE BENZEMI I RONALDU KO JE GAZDA: "Saudijski El Klasiko" odlučuje o prvom mestu na tabeli i na listi strelaca

DERBIJEM između Hilala i Itihada, prvim ovosezonskim "pustinjskim El klasikom" spušta se zavesa na četvrto kolo saudijske Pro lige, a to će biti prilika za najboljeg srpskog strelca svih vremena Aleksandra Mitrovića da dodatno uveća svoj golgeterski saldo i direktnom duelu sa drugim najboljim strelcem lige Karimom Benzemom pokaže ko je gazda.

21. 09. 2024. u 11:26 >> 12:43

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

RUSIJA PODRŽAVA VUČIĆEVU INICIJATIVU ZA KIM: Zaharova poslala jasnu poruku