LIGA ŠAMPIONA: Borusija na Etihadu, Liverpul u Madridu

Novosti online

06. 04. 2021. u 10:53

ČETVRTFINALE Lige šampiona počinje u utorak veče utakmicama Real Madrid - Liverpul i Mančester siti - Borusija Dortmund.

ЛИГА ШАМПИОНА: Борусија на Етихаду, Ливерпул у Мадриду

FOTO: AP

Tim Pepa Gvardiole posle serije pobeda od pet mečeva dobijenih ubedljivim rezultatima samouvereno dočekuje Borusiju Dortmund sa namerom da i borbu za polufinale Lige šampiona počne slavljem.

Na drugoj strani Borusija u duel ulazi posle poraza od Ajntrahta što joj možda bude dodatni motiv da porravi utisak u meču na međunarodnoj sceni.

U drugoj utakmici Liverpul je gost Real Madrida koji je takođe u vrlo uspešnoj seriji sa devet pobeda i samo dva remija u poslednjim utakmicama.

Na drugoj strani tim Jirgena Klopa na gostovanje dolazi posle dve pobede u prvenstvu i namerava da tako nastavi i na međunarodnoj sceni.

U sredu su na programu preostali dueli u kojima se sastaju sastaju Bajern - PSŽ i Porto - Čelsi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

TUGA: Preminula velika NBA legenda! Odmah se oglasio Čarls Barkli