SAVIĆ PORUČUJE: Borite se kao lavovi

Z. Ćorović

06. 04. 2021. u 22:15

SNAŽNA poruka pred derbi Zvezdinim fudbalerima stiže iz Slovenije. Bivši kapiten crveno-belih Vujadin Savić (30) je svim delićem svoga bića uz svoje drugove i nekadašnje saigrače, kao što je bio sa njima na terenu ili kao navijač na "severu".

САВИЋ ПОРУЧУЈЕ: Борите се као лавови

Foto arhiva VN

- Borite se kao lavovi! Neka vas ne opušta bodovna prednost jer navijači žele pobedu u derbiju. Želim vam svu sreću i svim srcem sam uz sve vas. Verujem u našu Zvezdu, verujem u dobru igru i pobedu. Nije bitno da li je loša ili dobra serija, protiv Partizana se uvek ide na pobedu - poručuje Savić, u ovoj sezoni defanzivac Olimpije iz Ljubljane.

SA OLIMPIJOM NA TITULU

STIGAO je Vujadin Savić u Olimpiju sa velikim ambicijama.

- Prihvaćen sam fenomenalno, imamo sjajnu atmosferu i trenera Gorana Stankovića. Ambicije su nam da osvojimo titulu prvaka u Sloveniji i na dobrom smo putu da to i uradimo. Ima još dosta da se igra ali iskreno verujem u uspeh.

 Ne sekira mnogo Vujadina što Zvezda nema pobedu u pet poslednjih derbija.

- Niko u klubu nije srećan zbog toga. Međutim, nemojmo stvarati sliku kako je Partizan dominantniji u poslednje vreme u derbijima, u poslednjih deset imaju samo jednu pobedu više. Stvar je u tome da mi već četiri godine igramo sjajno u prvenstvu i u Evropi, da imamo dosta kvalitetniji tim. Iz toga se stvorio ambijent da nije pitanje da li će Zvezda pobediti u derbiju, već sa koliko razlike.  

Od ovog derbija se mnogo očekuje jer ekipe ulaze sa serijom od 17 vezanih pobeda.

- Zato bih voleo da gledam otvoren i dobar fudbal, na gol više. I da se završi našom pobedom. Partizanov najjači adut je trener Stanojević. Zvezda je porodica, sa puno kvalitetnih individualaca i Dekijem Stankovićem, koji je u prvom trenerskom mandatu pokazao da je spreman da vodi naš klub. Ali, Zvezda je pre svega tim i u tom zajedništvu leži naš adut. 

Utakmice koje je vojevao sa Partizanom uvek će biti nešto za Vujadina.

- Obe pobede na "Marakani" su mi najdraže. Osećaj kada pobedite najvećeg rivala je neopisiv. Ali se dobro sećam i poraza u kupu. Tu bol i tugu koju sam osetio tog dana, koju osećam i dan-danas, govori mi koliko mi je stalo i da ljubav prema Zvezdi može da bude samo sve veća.  

ZVEZDA MI NEDOSTAJE

TEŠKO je Vujadinu bez njegove Zvezde.

- Nedostaju mi treninzi, svlačionica, "Marakana", utakmice u Surdulici a o derbiju da ne pričam. Zvezda mi je iznad svega u bukvalnom smislu te reči tako da vam je jasno koliko mi sve fali. I kao igraču i kao navijaču. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ U PROBLEMU: Ako ne zaigra na ovim turnirima, uslediće kazna