POGLEDAJTE SVE GOLOVE LŠ: Real ubedljiv protiv Liverpula, Siti slavio u završnici (VIDEO)

A. Ilić

06. 04. 2021. u 20:50 >> 22:53

ZANIMLjIVE mečeve u četvrtfinalu priredili su nam večerašnji akteri

ПОГЛЕДАЈТЕ СВЕ ГОЛОВЕ ЛШ: Реал убедљив против Ливерпула, Сити славио у завршници (ВИДЕО)

FOTO: AP

Fudbaleri Real Madrida dočekali su na stadionu Alfredo Di Stefano ekipu Liverpula. Uzbuđenja u ovom meču nije manjkalo.

Slavio je Real 3:1 i to potpuno zasluženo. U prvom poluvremenu tim iz Engleske nije ličio na sebe. Raspala se odbrana gostiju, a Filips i Aleksandar Arnold pogrešili su olako što je dovelo do golova. 

Vinisjus Žunior doneo je Realu vođstvo u 27. minutu. Brazilca je odlično proigrao Toni Kros dubinskom loptom, a Filips se nije najbolje postavio, te mu je Brazilac pobegao za 1:0. 

Marko Asensio bio je strelac gola u 36. minutu. Loše je reagovao Trent Aleksandar Arnold lopta dolazi do Asensija koji uvećava prednost "Kraljeva. 

U drugom poluvremenu strelac je bio Mohamed Salah. Prelepa akcija Liverpula dovela je do udarca Žote, izblokirao ga je Modrić, a lopta se odbija do Salaha koji u 51. minutu smanjuje na 2:1. 

Ipak, u 65. minutu Benzema dodaje do Modrića, a hrvat pronalazi Vinisijusa koji sa peterca šalje loptu u gol za konačnih 3:1. 

U drugom meču Mančester siti je savladao Borusiju iz Dortmunda 2:1 u utakmici koja je odigrana u Mančesteru. Domaćin je tokom celog meča kontrolisao igru. Građani su do gola došli nakon greške gostiju. Povukli su napad sa sredine terena, uz odličnu pas igru, a lepu akciju krunisao je Kevin De Brujne u 19. minutu. 

Ipak, u drugom poluvremenu igrači Borusije dolaze do izjednačenja. Igrao se 83. minut, nakon greške na sredini terena usledila je lepa akcija i izjednačenje Rojsa. Ni to nije bilo sve, Fil Foden je doneo pobedu Sitiju u 90. minutu 

SVE GOLOVE POGLEDAJE U NASTAVKU TEKSTA 

Real Madrid – Liverpul 3:1 (2:0) 

(Vinisijus 28', 65' Asensio 36' - Salah 51) 

Sudija Feliks Brih 

Real Madrid: Kurtoa, Mendi, Fernando, Militao, Vaskez, Modrić, Kazemiro, Kros, Vinisius, Benzema, Asensio

Liverpul: Alison, Aleksader-Arnold, Filips, Kabak, Robertson, Vajnaldum, Keita, Fabinjo, Salah, Žota, Mane

DRUGO POLUVREME 

KRAJ MEČA Real Madrid - Liverpul 3:1, Mančester Siti - Borusija Dortmun 2:1 

90. MINUT - GOL MANČESTER SITI - Fudbaleri Sitija ipak dolaze do pobede golom Fodena u 90. minutu. Preletela je odbrana defanzivce Borusije, imali su domaći lak zadatak da postave konačnih 2:1. 

84. MINUT - GOL BORUSIJA - Tim iz Dortmunda je do izjednačenja takođe došao nakon greške na sredini terena. Strelac je bio Marko Rojs nakon lepe akcije. . 

71. MINUT - Ispao je ponovo Filips, dodao je Vinisijus do Benzeme, šutira Francuz, ali brani Alison. 

65. MINUT - GOL REAL MADRID  - Benzema dodaje do Modrića, a hrvat pronalazi Vinisijusa koji sa peterca šalje loptu u gol. POGLEDAJTE GOL OVDE 

64. MINUT - Kontra za Real nakon kornera Liverpula, Asensio je imao dva na jedan, umesto da doda Vinisijusu, spetljao se, dobro reaguje Vinisijus. 

63. MINUT - Odlična prilika za Liverpul, Žota spušta za Manea, koji je bio na petecu, dobra intervencija Mendija. 

61. MINUT - Oduzeo je loptu Toni Kros igračima Liverpula, dodao do Asensija, oprobao je fudbaler Reala udarac, ipak neprecizno. 

57. MINUT - Oprobao je udarac Benzema, blokirao ga je Filips. 

52. MINUT - Šutirao je Žota, na kraju ništa od gola. 

51-MINUT - GOL LIVERPUL - Žota je šutirao, lopta je zakačila Luku Modrića, a na kraju strelac gola bio je Salah . GOL POGLEDAJTE OVDE 

FOTO: AP

PRVO POLUVREME 

45. MINUT - Real kvalitetniji, a moglo je da bude još ubedljivije. Liverpul nije uputio šut ka golu rivala. 

43. MINUT - Raspala se odbrana Liverpula, samo Alisonu može Klop da bude zahvalan zbog toga što je i dalje 2:0. Asensio je šutirao, brani golman gostiju. 

36. MINUT - GOL REAL MADRID - Aleksandar Arnold je katastrofalno reagovao, poklonio je loptu Marku Asensiju koji je majstorski lobovao Alisona. GOL POGLEDAJTE OVDE 

33. MINUT - Šutirao je ponovo iskosa Vinisijus, pored gola Redsa. 

32. MINUT - Pada Karim Benzema u šesnaestercu Liverpula, Brih pokazuje da se igra nastavi, a domaći igrači negoduju. 

28. MINUT - GOL REAL MADRID -  Toni Kros šalje dubinsku loptu koja je dugo putovala, stiže do Vinisijusa Žuniora koji koristi svoju brzinu i lako savladava Alisona GOL POGLEDAJTE OVDE 

18. MINUT - GOL MANČESTER SITI - Presekli su domaći pas na sredini terena, krenuli ka golu rivala, uz odličnu pas igru, a napad je završen golom Kevina de Brujnea. POGLEDAJTE GOL OVDE 

FOTO: AP

14. MINUT - Ispao je Trent Aleksandar-Arnols u duelu sa Mendijem, oprobao je Vinisijus udarac glavom, ali pored gola. 

12. MINUT - najbolja prilika do sada, Vinisijus je glavom zahvatio loptu, ona je bila spora i prošla pored leve stative.

11. MINUT -  Iznenada je poršao Vinisijus po levoj strani pa odigrao povratnu loptu za Modrića koji pada u duelu sa Vajnaldom i Real traži prekršaj. Brih je samo odmahnuo, a na usporenom snimku deluje da je bilo elementata za penal.

2. MINUT - Pretio je Benzema, ali odlično brani Adison. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ALEKASANDAR MITROVIĆ POKAZUJE BENZEMI I RONALDU KO JE GAZDA: Saudijski El Klasiko odlučuje o prvom mestu na tabeli i na listi strelaca

ALEKASANDAR MITROVIĆ POKAZUJE BENZEMI I RONALDU KO JE GAZDA: "Saudijski El Klasiko" odlučuje o prvom mestu na tabeli i na listi strelaca

DERBIJEM između Hilala i Itihada, prvim ovosezonskim "pustinjskim El klasikom" spušta se zavesa na četvrto kolo saudijske Pro lige, a to će biti prilika za najboljeg srpskog strelca svih vremena Aleksandra Mitrovića da dodatno uveća svoj golgeterski saldo i direktnom duelu sa drugim najboljim strelcem lige Karimom Benzemom pokaže ko je gazda.

21. 09. 2024. u 11:26 >> 12:43

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

KADA se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

21. 09. 2024. u 19:21

Komentari (0)

Kako da vreme na poslu bude ispunjeno zadovoljstvom – Pogledajte dugačak spisak benefita koje nudi Mercator-S