MENJA LI IME STADION U UŽICU: "Begluk" po Radomiru Antiću?

N.J.

07. 04. 2021. u 13:07

NA godišnjicu odlaska fudbalskog Ere Radomira Antića (1948 - 2020), u gradu na Đetinji pokrenuta je inicijativa da Gradski stadion neformalno nazvan "Begluk", ponese ime nekadašnjeg asa Partizana, Fenerbahčea, Saragose i Lutona.

МЕЊА ЛИ ИМЕ СТАДИОН У УЖИЦУ: Беглук по Радомиру Антићу?

FOTO: FK Atletiko Madrid

Još veći doprinos svetskom fudbalu Antić je dao kao trener svetskog renomea, a inicijativu je do sada potpislao 4.000 Užičana.

Inicijativu je pokrenuo GFK Sloboda, a zvanično će je podneti Skupštini grada u junu. Pre nekoliko godina gradski klub je rasformiran, zatim je započeo "novi život" od "beton lige", a tavorenje još traje. Ostaje nada da će fudbalski radnici u Užicu naći načina da rezultate usklade sa velikim imenom koje će stadion ubuduće, sasvim izvesno, nositi.

PROMENA Stadion Slobode bi trebalo da ponese nazim Radomir Antić/FOTO: GFK Sloboda Užice

Pored Radomira Antića, Užice je fudbalskom svetu dalo i Srbu Stamenkovića, Milovana Đorića, Nemanju Vidića, Ljubinka Drulovića i mnoge druge asove.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

LJUBAVNA PRIČA EMIRA KUSTURICE: Maja mu je srce zarobila