LUKA JOVIĆ TAKOĐE POMAŽE GAVRILU: Uključile se i legende Zvezde i Partizana (FOTO)

Novosti online

07. 04. 2021. u 15:24

Nakon Stefana Mitrovića, Aleksandra Mitrovića, Dejana Stankovića i Dušana Tadića, podršku malom Gavrilu dao je i Luka Jović i tako zajedno sa ostalim sportskim veličinima obukao dres koji život znači – dres tima u kojem svi igraju za Gavrila!

ЛУКА ЈОВИЋ ТАКОЂЕ ПОМАЖЕ ГАВРИЛУ: Укључиле се и легенде Звезде и Партизана (ФОТО)

FOTO: Zajedno za život

Podrška sportista ne prestaje, i mali Gavrilo sigurno iza sebe ima najbolji tim, koji neće dozvoliti da izgubi najbitniju utakmicu!

Dresovi Luke Jovića su na aukciji u narednih pet dana, a u znaku današnje svetkovine srpskog fudbala i "večitog derbija", donacijom jednog od bivših igrača dva velika rivala, uspeli smo da na aukciju postavimo i dresove legendarnih kapitena, Saše Ilića i Nenada Milijaša.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ HARA KINOM: Evo šta je zaradio pobedom nad Kobolijem