POKUŠEVSKOM REKORD KARIJERE I POVREDA: Jokić na skok od tripl-dabla, odlično veče Bogdanovića

Novosti online

08. 04. 2021. u 07:52

ZAPAŽENO veče Srba u NBA ligi.

ПОКУШЕВСКОМ РЕКОРД КАРИЈЕРЕ И ПОВРЕДА: Јокић на скок од трипл-дабла, одлично вече Богдановића

FOTO: AP

Nikola Jokić, kome je nedostajao samo jedan skok do tripl-dabl učinka, predvodio je Denver Nagetse u pobedi nad San Antonio Sparsima sa 106:96, u nastavku NBA ige.

Jokić je za samo 30 minuta na parketu postigao 25 koševa, uz šut 11 od 18, i zabeležio 10 asistencija i devet skokova. Pratili su ga Majkl Porter Junior sa 18 poena i 10 skokova i Vil Barton sa 14 koševa.

Denver sada ima skor 33 pobede i 18 poraza i nalazi se na četvrtom mestu Zapadne konferencije NBA lige.

Aleksej Pokuševski je odigrao partiju karijere u nBA ligi, jer je u porazu Oklahome protiv Šarlota (113:102) ubacio 25 poena.

Srbin je prethodno ubacio 23 poena Memfisu u martu, a protiv Šarlota je otvorio meč na neverovatan način - sa četiri ubačene trojke.

Pokuševski je do kraja ubacio sedam trojki iz 11 pokušaja, a imao je i devet skokova i četiri asistencije.Ali i povredu kuka, nakon jednog pokušaja da zakuca. Međutim, ne toliko ozbiljnu.

Atlanta je ubedljivo poražena od Memfisa rezultatom 131:113, a Bogdan Bogdanović je taj meč završio sa 24 poena, šest skokova i tri asistencije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)