MIHAJLOVIĆ RAZBESNEO NAVIJAČE ZVEZDE: Siniša odbio Sampdoriju, pa krenuo da završava posao Stankoviću

Novosti online

09. 04. 2021. u 10:40

TRENER Crvene zvezde Dejan Stanković je velika želja Sampdorije, a preporučio ga je Siniša Mihajlović, prenose italijanski mediji.

МИХАЈЛОВИЋ РАЗБЕСНЕО НАВИЈАЧЕ ЗВЕЗДЕ: Синиша одбио Сампдорију, па кренуо да завршава посао Станковићу

Foto: EPA-EFE/ELISABETTA BARACCHI

Dan nakon derbija i pobede Zvezde (1:0) odjeknula je vest da bi crveno-beli na leto mogli da ostanu bez treneta Dejana Stankovića.

Brzo je reagovao Zvezdan Terzić i poručio Italijanima da nema nameru čak ni promil šanse da trener napusti "Marakanu".

Italijanski list "Il Mesađero" donosi nove informacije o interesovanju Sampdorije. Masimo Ferero je baš zainteresovan da ga dovede na "Luiđi Feraris", a zato je možda najviše "kriv" trener Bolonje i kum Dejana Stankovića - Siniša Mihajlović.

Naime, Sampdorije je nameravala da vrati Sinišu Mihajlovića. Ali, on se zahvalio na ponudi i preporučio Samdoriji da dovede Dejana Stankovića. Italijanima nije promakao učinak Stankovića u Zvezdi, koji je nadomak titule u Srbiji, a posebno su oduševljeni mečevima Zvezde protiv Milana u Ligi Evrope.

FOTO: M. Vukadinović

 

Italijani su objavili da je Ferero poslušao Mihajlovića i pozvao trenera crveno-belih na ručak u Rim, a njemu je pored Ferera i Stankovića prisustvovao i Mihajlović.

Stanković je ugovorom vezan za Zvezdu bar do leta 2022. godine, a nema sumnje da će crveno-beli sve uraditi da ga zadrže na Marakani, kako je Terzić poručio.

(Informer)


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

KADA se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

21. 09. 2024. u 19:21

Komentari (4)

Kako da vreme na poslu bude ispunjeno zadovoljstvom – Pogledajte dugačak spisak benefita koje nudi Mercator-S