MOZZART DAJE NAJVEĆE KVOTE: Barselona 2,55, Milan 1,80, RB Lajpcig 1,47, Galatasaraj 1,62!

Promo

10. 04. 2021. u 13:00

NIGDE na planeti nećete pronaći veće kvote.

МОЗЗАРТ ДАЈЕ НАЈВЕЋЕ КВОТЕ: Барселона 2,55, Милан 1,80, РБ Лајпциг 1,47, Галатасарај 1,62!

FOTO: AP

Redovna čast uz elitne utakmice u Mozzartu.

Mesec bogatog fudbalskog programa je u punom jeku, a pred vama su ove nedelje četiri poklon kvote, kakve nećete naći nigde na svetu. Odsteri su bili široke ruke na susretima šampionata Španije, Italije, Nemačke i Turske.

Proverite, stvarno je tako...

REAL MADRID - BARSELONA (SUBOTA, 21.00), DVOJKA 2,55

Nije delovalo na polusezoni da će El Klasiko imati preteran rezultatski značaj. Međutim, usled kikseva vodećeg Atletiko Madrida i sve boljih izdanja Reala i Barselone, Blankosi i Katalonci su nadomak cilja. Najznačajniji španski duel može da bude ključan za ambicije dva velikana. Real Madrid je bez poraza na 12 proteklih utakmica u svim takmičenjima, dok Barsa ne zna za neuspeh na minulih devet. Kraljevići su bili uspešniji na poslednja dva El Klasika.

PARMA - MILAN (SUBOTA, 18.00), DVOJKA 1,80

Foto: AP

Slutilo je na bajku, ali Milan će na kraju morati da strepi i za mesto u Ligi šampiona. Mršav učinak poslednjih nedelja sa samo dve pobede na pet prethodnih ligaških duela učinili su da Rosoneri ispuste veliku bodovnu zalihu u odnosu na najbliže pratioce. Juventus i Atalanta su im za vratom, a ni Napoli nije daleko. Prostora za novi kiks nema, ali posao neće biti lak u Parmi. Domaćinu preti ispadanje posle očajnih izdanja i samo jedne pobede na poslednjih 20 prvenstvenih duela. Milan je neporažen na osam proteklih dvoboja sa Parmom, a prvi ovosezonski susret okončan je remijem 2:2.

VERDER - RB LAJPCIG (SUBOTA, 15.30), DVOJKA 1,47

Poraz RB Lajpciga u ključnom duelu sa Bajernom odredio je dalji tok šampionske trke, ali Bikovi će se sigurno boriti da zadrže drugo mesto. Danas gostuju Verderu, koji je u donjem domu, na pet bodova od najugroženijih, ali i sa tri vezana poraza, koja pozivaju na oprez. Tradicija je na strani ekipe iz Lajpciga, koja je slavila nad rivalom iz Bremena na tri minula dvoboja i to bez primljenog gola, a na pest prethodnih okršaja Bikovi su pobedili Verder četiri puta, uz jedan remi i poraz.

GALATASARAJ - KARAGUMRUK (SUBOTA, 18.00), KEC 1,62

Loš period je iza Galatasaraja, koji lagano može da se oprosti od šampionskih snova ukoliko nastavi stranputicom. Tri poraza u prethodnih pet rundi u potpunosti su ga osujetila, na protekla dva susreta je izgubio, pa mu je imperativ da danas savlada Karagumruk kako bi ostao u situaciji da ugrozi vodeći Bešiktaš ili makar izbori Ligu šampiona. Gosti su na osmom mestu, osvojili su sedam o mogućih devet bodova na tri minula okršaja, a slavili su u prvom ovosezonskom dvoboju sa Lavovima.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

KADA se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

21. 09. 2024. u 19:21

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!