OGLASIO SE DE ROSI: Nije kritična situacija, ali stanje zahteva bolničko lečenje

Novosti online

10. 04. 2021. u 22:15

LEGENDARNI italijanski fudbaler Danijele de Rosi nalazi se u bolnici zbog toga što je pozitivan na virus korona.

ОГЛАСИО СЕ ДЕ РОСИ: Није критична ситуација, али стање захтева болничко лечење

Foto: EPA-EFE/ELISABETTA BARACCHI

Bivši igrač Rome je osetio jake simptome, mnogi su se zabrinuli sa njegovo zdravlje, pa je on zbog svega odlučio da se oglasi povodom svega.

- Imao sam jake simptome danima, a stanje se pogoršavalo. Kada sam ustao sa stolice umalo sam pao u nesvest, sve mi se smračilo pred očima, u trenutku sam izgubio i sluh. Otišao sam kod lekara, ustanovljeno je da imam jaku upalu oba plućna krila. Lekari su mi rekli da sam došao na vreme i da nisam to uradio ko zna šta bi bilo. U svakom slučaju, nije kritična situacija, ali jeste stanje koje zahteva bolničko lečenje - rekao je De Rosi.

Inače, on se zarazio tokom reprezentativce akcije, a De Rosi je član stručnog štaba koji predvodi Roberto Mančini.

Osim njega, iz selekcije Italije zaraženi su još Leonardo Bonući, Alesandro Florenci, Marko Verati, Vinćenco Grifo, Federiko Bernardeski i Salvatore Sirigu.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

KADA se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

21. 09. 2024. u 19:21

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!