CRNOGORAC SA SRPSKOM TROBOJKOM: Evropski prvak u boksu zapalio društvene mreže

Novosti online

14. 04. 2021. u 11:43

EVROPSKI prvak u boksu za mlade Petar Liješević, crnogorski reprezentativac, pokazao je svetu ko je i odakle vuče korene, pošto se uoči Svetskog prvenstva u Poljskoj pojavio u trenerci svoje reprezentacije, ali je pažnju privukao drugi detalj – na njegovom licu je dominirala zastava Kraljevine Crne Gore sa srpskom trobojkom i belim orlom.

ЦРНОГОРАЦ СА СРПСКОМ ТРОБОЈКОМ: Европски првак у боксу запалио друштвене мреже

Foto: AIBA boks

Od 10. do 24. aprila u poljskom Kjelcu biće održano Svetsko prvenstvo za mlade boksere, a na svečanoj ceremenoji otvaranja Petar Liješević je imao čast da predstavlja svoju zemlju i ponese njeno ime na počasni podijum.

Maska, koja je postala nužno zlo u borbi s nevidljivim neprijateljem koji duže od godinu dana hara planetom, štitila je Petrovo lice dok je izlazio na podijum, a dominirala je srpska trobojka.

Jasno je da je ovakav potez „zapalio“ društvene mreže i da je video počeo masovno da se deli, a supertalentovani Liješević je na najbolji mogući način poslao važnu poruku, u svetlu tenzija koje vladaju u crnogorskom društvu.  

Inače, Liješević je prošle godine na Evropskom prvenstvu za mlade u kategoriji do 81 kilogram osvojio zlatnu medalju i time potvrdio da raspolaže velikim talentom. 

Na takmičenju održanom u Budvi u svakoj od tri runde je bio bolji od Rusa Ramazana Dadajeva i na kraju se popeo na najviše postolje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (6)

Kako da vreme na poslu bude ispunjeno zadovoljstvom – Pogledajte dugačak spisak benefita koje nudi Mercator-S