HUMANITARNA AKCIJA: Saša Ilić i Nenad Milijaš udružili se za pomoć malom Gavrilu

Tanjug

15. 04. 2021. u 12:11

LEGENDARNI kapiteni Partizana i Crvene zvezde Saša Ilić i Nenad Milijaš udružili su kako bi pomogli malom Gavrilu Đurđeviću, kojem je potrebno dva i po miliona evra za lečenje spinalne mišićne atrofije.

ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА: Саша Илић и Ненад Милијаш удружили се за помоћ малом Гаврилу

FOTO: Zajedno za život

"Humanitarna organizacija “Zajedno za život” je nakon kapitenske trake Kristijana Ronalda ponudila na aukciju za lečenje Gavrila još nekoliko dresova, među kojima su bili dresovi koje su kao kapiteni nosili Nenad Milijaš i Saša Ilić tokom igračkih dana u Crvenoj zvezdi i Partizanu. Kraj aukcije pozitivno je iznenadio sve kada se ispostavilo da je dres Saše Ilića kupio upravo Nenad Milijaš, a dres Nenada Milijaša kupio Saša Ilić", stoji u saopštenju.

Na terenu veliki rivali, a van terena još veći prijatelji, odlučili su da na ovaj način pruže podršku malom Gavrilu i njegovoj porodici u velikoj borbi koju trenutno vode.

Milijaš i Ilić danas su se susreli kako bi razmenili dresove koje su kupili na licitaciji za Gavrila, pa je tako Milijaš poklonio Iliću njegov dres koji je kupio na licitaciji za Gavrila, a Ilić poklonio Nenadu Milijašu dres u kojem je predvodio Crvenu zvezdu kao kapiten.

Prema poslednjim informacijama koje je objavila porodica malog Gavrila, do sada je sakupljeno milion evra za njegovo lečenje, i potrebno je još milion i po evra kako bi šestomesečni Gavrilo dobio lek Zolgesma.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ALEKASANDAR MITROVIĆ POKAZUJE BENZEMI I RONALDU KO JE GAZDA: Saudijski El Klasiko odlučuje o prvom mestu na tabeli i na listi strelaca

ALEKASANDAR MITROVIĆ POKAZUJE BENZEMI I RONALDU KO JE GAZDA: "Saudijski El Klasiko" odlučuje o prvom mestu na tabeli i na listi strelaca

DERBIJEM između Hilala i Itihada, prvim ovosezonskim "pustinjskim El klasikom" spušta se zavesa na četvrto kolo saudijske Pro lige, a to će biti prilika za najboljeg srpskog strelca svih vremena Aleksandra Mitrovića da dodatno uveća svoj golgeterski saldo i direktnom duelu sa drugim najboljim strelcem lige Karimom Benzemom pokaže ko je gazda.

21. 09. 2024. u 11:26 >> 12:43

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

KADA se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

21. 09. 2024. u 19:21

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ U PROBLEMU: Ako ne zaigra na ovim turnirima, uslediće kazna