ASANO POSTIGAO 18. GOL U SEZONI: "Tek sad razumem Srbe"

N. I.

17. 04. 2021. u 21:34

PARTIZAN je ispao iz trke za šampionski tron, ali Takuma Asano nastavlja trku za najboljeg strelca superlige Srbije. Partizanov japanski ofanzivac je u petak po podne zatresao mrežu Mačve u Šapcu i tako je nastavio svoju solo trku za napadačem Radnika Milanom Makarićem koji je postigao 20 golova.

АСАНО ПОСТИГАО 18. ГОЛ У СЕЗОНИ: Тек сад разумем Србе

FOTO: M. Vukadinović

Ipak, Asano je odmah posle gostovanja Mačvi otkrio detalj koji ga već dugo čudi.

- Čudno je to u Srbiji. Pobediš 19 utakmica u nizu i svi ti se dive. Onda, izgbui jedan meč i onda buede haos. Lično, nailazim na ljude koji su vedri, raspoloženi, ali malo gde u svetu se fudbal doživljava tako turbulentno kao u Srbiji. Tek sam nedavno shvatio taj deo vašeg navijačkog temperamenta - kaže Asano.

I zaista, pobeda ili poraz u sportu u Srbiji su se odavno približili granici emotivnog "života ili smrti". Strancima iz nekog dalekog, drugačije uređenog sveta je teško da se objasni čak i to, kako je moguće da posle 19 uzastopnih pobeda ne mogu da se pomere sa druge pozicije na tabeli. Ali, druga je to i duga priča. Za nas ovde, a kamoli za Takumu Asana. Već u sredu, crno-beli idu na polufinale Kupa u goste Vojvodini.

- Vrlo dobro poznajem ekipu Vojvodine i mogu da tvrdim da u sredu ne sme da bude opuštanja u Novom Sadu, jer se zna šta je naš cilj - zaključuje Takuma Asano.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

URAĐENA ANALIZA ŠVAJCARSKE: Piksi održao sastanak sa igračima