NATHO IFTARIO SA LEGENDOM PARTIZANA: Izraelac u gostima kod čuvenog Mustafe Hasanagića

Novosti online

18. 04. 2021. u 12:05

VEZISTA Partizana Bibars Natho, zajedno sa svojom suprugom, bio je u subotu gost kod legende kluba iz Humske Mustafe Hasanagića!

НАТХО ИФТАРИО СА ЛЕГЕНДОМ ПАРТИЗАНА: Израелац у гостима код чувеног Мустафе Хасанагића

Foto: Instagram

Natho je kod Hasanagića boravio na iftaru, prvom obroku koji se uzima nakon zalaska sunca tokom islamskog meseca ramazana koji je u toku.

Iftar inače okuplja veći broj osoba i njme se se završava dan posta, a najčešće se obavlja pre večernje molitve.

Izraelac je nedavno igrao protiv Mačve 76. minuta, bez obira na to što posti, a svoje mesto na terenu je prepustio Sejdubi Sumi koji je u Šapcu priznao da je uzeo proteinsku čokoladicu zbog ramazana.

- U toku je Ramazan i moja porodica i ja kao vernici se pridržavamo verskog posta, pa zato ne jedem i ne pijem u toku dana, do zalaska sunca. Već oko 19:30 mogu da jedem i Zeka (prima.aut Miloš Jojić) mi je dao proteinsku čokoladicu da bih dobio energiju za nastavak utakmice.

Kada već pominjemo ramazanski post, dodaćemo i to da je meč Druge lige Turske nedavno prekinut na 20 minuta kako bi fudbaleri jeli na terenu.

Foto: Instagram

Tekst potpisa

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

LJUBAVNA PRIČA EMIRA KUSTURICE: Maja mu je srce zarobila