OGLASIO SE GRADONAČELNIK LIVORNA: Da li bivši predsednik Partizana kupuje italijanski tim?

Novosti online

18. 04. 2021. u 13:32

VAŽIO je nekad Livorno za respektabilan klub, a poslednjih godina tone sve dublje. Dubioze bi mogao da ga spasi jedan Srbin.

ОГЛАСИО СЕ ГРАДОНАЧЕЛНИК ЛИВОРНА: Да ли бивши председник Партизана купује италијански тим?

Foto: N.Paraušić

Mediji u Livornu najavili su da je Popović u subotu boravio u gradu, da je obišao stadion i trening centar, upoznao se sa sadašnjim čelnicima kluba, a da bi večeras od 18.30 trebalo da bude u loži stadiona „Armano Piči“ kako bi posmatrao meč sa Komom.

Bivši predsednik Partizana, Zoran Popović. Biznismena iz Šapca, potencijalni je kupac sadašnjeg člana serije C. 

- Popović je voljan da dostavi ponudu za kupovinu Livorna i u vestima je naznačeno da će se sastati sa mnom. S tim u vezim, ranije sam govorio da me ne zanima da sedam za pregovarački sto sa navodnim kupcima sve dok pregovori ne budu podignuti na zvanični nivo, potvrđeno delima i potpisivanjem predugovora. Raduje me, ipak, što je gospodin Popović došao u Livorno da vidi stadion i prateće objekte. Samim tim je dobrodošao, ali na zvanične sastanke potrebno je nešto više od izraza interesovanja, navepo je Luka Salveti, gradonačelnik Livorna, očigledno dobro upućen u vlasničku strukturu i ovlašćen da komunicira sa zainteresovanim stranama.

Salveti navodi da ga interesuje samo ozbiljan kupac, koji će dostaviti predugovor, mada u ovom trenutku niko ne može sa sigurnošću da kaže kakvi su planovi samog Popovića.

Situacija bi mogla da bude jasnija u ponedeljak, za kad je zakazana Skupština akcionara Livorna. Svi prispeli predlozi će se naći na stolu, pa će ljudi koji sad vode klubu znati ko im i šta nudi. Ujedno i da se proceni da li oni žele da prodaju klub.

A Livorno je trenutno poslednji u konkurenciji italijanskih trećeligaša, sa negomilanim dugovima i maglovitom budućnošću.

Podsetimo, Zoran Popović je bio predsednik Partizana od decembra 2014. do decembra 2015.

(Mozzart sport) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

KO JE BILA ANDRIĆEVA ŽENA? U Nobelovcu je igra zanosna Sarajka - Tihomir Stanić je hteo samo nju (FOTO)