NOVI DETALJI PREBIJANJA SVEŠTENIKA: Udarali ga krvnički, pa su nasrnuli i na decu

A. Ilić

20. 04. 2021. u 15:51 >> 15:57

U SUBOTU je u Kosjeriću došlo do zaista nesvakidašnjeg incidenta nakon jedne fudbalske utakmice, kada je više osoba nasrnulo na golmana i sveštenika Blagoja Gavrilovića iz sela Ražana i njegovu suprugu naočigled male dece.

НОВИ ДЕТАЉИ ПРЕБИЈАЊА СВЕШТЕНИКА: Ударали га крвнички, па су насрнули и на децу

Foto: Rina

Tim Omladinca dolazi iz Zablaća u okolini Čačka. Mesto koje je poznato po tome što je svetu podarilo majku legendarnog fudbalera Roberta Prosinečkog. 

Nakon meča navijači Omladinca koji su bili u kafani na stadionu sukobili su se sa sveštenikom Blagojem Gavrilovićem iz sela Ražana koji je ujedno i golman Crnokose iz Kosjerića. 

Predsednik kluba Zoran Antonijević dao je komentar na ceo događaj u razgovoru za Novosti. 

- Sramota je što se to dogodilo u Kosjeriću. Napadnut je sveštenik, njegova supruga, deca, to je poražavajuće za sport. Velika je sramota šta se dogodilo, počeo je Antonijević. 

On dodaje da je incident ničim izazvan.  

- On je sveštenik, nijednog trenutka nije nikoga provocirao. Blagoje je omiljen među narodom u parohiji. Dobro je što moji fudbaleri nisu bili tu u tom trenutku, jer bi to eskaliralo i događaj bi bio mnogo gori. 

Predsednik Kosjerića dodaje da je Gavrilović napustio bolničko lečenje na svoje insistiranje. 

- On je uveče išao u dom zdravlja. Uputili su ga na bolničko lečenje, on je potpisao i izašao na svoj rizik. Poražavajuće je sve ovo, najveći je problem zbog njegove troje dece. Sin mu je u fudbalskom klubu, bio je u Čačku na utakmici. Dvoje dece, od tri i sedam godina prisustvovala su incidentu.

Da stvar bude gora, napadnuta je i njegova supruga. 

- Sveštenikovu suprugu su udarili nogom u predelu stomaka. Ona je dobro. čuli smo se jutros, ali ima traume, rekao je Antonijević. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (6)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!