IZ ROME PRAVO PO VAKCINU U BEOGRAD - Srbija je raj, čestitke Vučiću!

Novosti online

21. 04. 2021. u 15:58

IZVRŠNI direktor fudbalskog kluba Roma Frančesko Kalvo došao je u Beograd na vakcinaciju!

ИЗ РОМЕ ПРАВО ПО ВАКЦИНУ У БЕОГРАД - Србија је рај, честитке Вучићу!

Foto: EPA-EFE/Riccardo Antimiani

Kalvo je primio Fajzerovu vakcinu, a sve se odigralo u Zavodu za biocide nadomak Banovog brda.

- Srbija je definitivno raj. Čestitam predsedniku Vučiću, pošto je otvorenost za davanje vakcina protiv koronavirusa ovde jedinstvena u svetu. Hvala vam puno, jako sam srećan zbog toga i zadovoljan Srbijom- rekao je Kalvo za Objektiv.

Iako je građanin Evropske unije, u Srbiji se vakcinisao. Podsetio je da u Italiji to nije bilo moguće. 

- Pre svega, ovo mi je prvi put da sam u Srbiji. Dinamična je zemlja, šetao sam centrom i sjajna je atmosfera. Mnogo je drugačija atmosfera ovde u Srbiji, nego u Evropi trenutno i Italiji. U Italiji se mučimo sa vakcinacijom i u velikom smo zaostatku. Još nismo "otvorili" zemlju, tako da sedeti u baru u centru grada i dalje nije moguće u Italiji. Zato sam se danas osetio veoma privilegovanim.

Naravno, kao i svakoga, čeka ga revakcinacija, zbog koje će veoma brzo morati da se vrati u Srbiju.

- Apsolutno ću se vratiti u Srbiju. Prvo, jer moram da dođem na revakcinaciju, a posle toga se nadam da ću moći da dođem da obiđem zemlju- istakao je izvršni direktor Rome.

Imao je i snažnu poruku za građane Srbije.

- Poruka za građane Srbije je da mogu da budu ponosni na svoju zemlju i kako se ona razvila u prethodnih nekoliko godina. Kada ste odavde možda sve to ne primećujete, ali kad stranac dođe vidi kako stvari funkcioniše na pravi način. Ponekad je potrebno da dođe neko sa strane i kaže vam koliko vam je zapravo dobro- zaključio je gospodin Frančesko Kalvo. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ALEKASANDAR MITROVIĆ POKAZUJE BENZEMI I RONALDU KO JE GAZDA: Saudijski El Klasiko odlučuje o prvom mestu na tabeli i na listi strelaca

ALEKASANDAR MITROVIĆ POKAZUJE BENZEMI I RONALDU KO JE GAZDA: "Saudijski El Klasiko" odlučuje o prvom mestu na tabeli i na listi strelaca

DERBIJEM između Hilala i Itihada, prvim ovosezonskim "pustinjskim El klasikom" spušta se zavesa na četvrto kolo saudijske Pro lige, a to će biti prilika za najboljeg srpskog strelca svih vremena Aleksandra Mitrovića da dodatno uveća svoj golgeterski saldo i direktnom duelu sa drugim najboljim strelcem lige Karimom Benzemom pokaže ko je gazda.

21. 09. 2024. u 11:26 >> 12:43

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (2)

NOVAK ĐOKOVIĆ U PROBLEMU: Ako ne zaigra na ovim turnirima, uslediće kazna