DETALJI PREGOVORA DRAGOVIĆA I ZVEZDE: Da li će potpisati reprezentativac Austrija? Evo šta kaže njegov menadžer

Novosti online

23. 04. 2021. u 08:44

DEFANZIVAC Bajer Leverkuzena Aleksandar Dragović boravio je u četvrtak u Beogradu gde je obavio razgovore sa čelnicima Crvene zvezde.

ДЕТАЉИ ПРЕГОВОРА ДРАГОВИЋА И ЗВЕЗДЕ: Да ли ће потписати репрезентативац Аустрија? Ево шта каже његов менаџер

Foto: N.Paraušić

Reprezentativac Austrije na kraju sezone postaje slobodan igrač i sazrelo je vreme da on i Crvena zvezda ispune obostranu želju o saradnji.

Međutim, Dragović još nije potpisao predugovor sa liderom Superlige, koji će, gotovo je izvesno, igrati na leto u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

- Mogu da potvrdim da su razgovori protekli u lepoj atmosferi uz prisustvo generalnog direktora Zvezdana Terzića, sportskog direktora Mitra Mrkele i trenera Dejana Stankovića. Ništa nije potpisano, a ostaje da se još iskristališu neki detalji i sledi nastavak pregovora narednih dana – istako je menadžer Milan Dudić za Maxbet sport.

Očekuje se da će 30-godišnji fudbaler potpisati trogodišnji ugovor sa crveno-belima. Godišnja plata trebalo bi da iznosi 500.000 do 600.000 evra uz bonuse, prvenstveno za uspehe na evropskoj sceni

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

KADA se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

21. 09. 2024. u 19:21

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!