STANOJEVIĆ PRED SPARTAK: Iznad mog imena uvek može da bude znak pitanja! Crno-beli protiv Subotičana bez Miljkovića

Tanjug

24. 04. 2021. u 15:49

TRENER fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević rekao je da protiv subotičkog Spartaka očekuje dobar meč.

СТАНОЈЕВИЋ ПРЕД СПАРТАК: Изнад мог имена увек може да буде знак питања! Црно-бели против Суботичана без Миљковића

Foto: M.Vukadinović

Crno-beli sutra od 19.30 sati na stadionu u Humskoj dočekuju tim iz Subotice u 33. kolu Superlige.

- Sećamo se poslednje utakmice sa Spartakom koju smo igrali u Subotici, koja je bila veoma neizvesna. Spartak napada sa dosta igrača, mogu u svakom trenutku da budu opasni. Mi igramo kod kuće, u dobroj smo formi. Očekujemo dobru utakmicu, rekao je Stanojević na video konferenciji pred meč.

Šef struke crno-belih rekao je tim izašao rovit iz duela sa Vojvodinom u polufinalu Kupa Srbije i da će protiv Spartaka biti promena u ekipi.

- Miljković je imao jedan start na početku utakmice i ne može da igra. Izašli smo dosta roviti i problematični iz te utakmice, promenićemo dosta igrača za narednu. To su sve normalne stavri u našem profesionalizmu, rekao je Stanojević.

Jedno od pitanja novinara za Stanojevića bilo je da li je naredni period ključan što se tiče njegovog opstanka u Partizanau i da li oseća pritisak i obavezu da, ukoliko bude kikseva u Superligu i ne osvoji Kup, ponudi ostavku kao moralni čin.

- Neko sam ko se svakodnevno dokazuje, volim da prihvatam odgovornost i da iznad mog imena uvek može da bude znak pitanja. Za mene su najvažnije stvari da li vam ekipa veruje ili ne veruje, da li vam klub veruje ili ne i da li vam navijači veruju ili ne veruju. Ako između te tri stvari ima neki zarez, možemo da pričamo na tu temu, rekao je Stanojević i dodao:

- Što se tiče pritiska, njega nemam jer ja uvek nametnem veći pritisak nego što bilo ko drugi može da ga nametne, jer sam svestan šta znači voditi Partizan. Obaveza i odgovornost su ogromni. Dve stvari su bitne za uspeh trenera, rezultat koji vam daje legitimitet. Druga važna stvar, ako nemate rezultate, da li vi i ljudi sa kojima radite imate osećaj da to ide u dobrom pravcu. U svakom trenutku sam spreman da stavim znak pitanja pored svog imena. Uvek će tako biti, zaključio je Stanojević.
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ALEKASANDAR MITROVIĆ POKAZUJE BENZEMI I RONALDU KO JE GAZDA: Saudijski El Klasiko odlučuje o prvom mestu na tabeli i na listi strelaca

ALEKASANDAR MITROVIĆ POKAZUJE BENZEMI I RONALDU KO JE GAZDA: "Saudijski El Klasiko" odlučuje o prvom mestu na tabeli i na listi strelaca

DERBIJEM između Hilala i Itihada, prvim ovosezonskim "pustinjskim El klasikom" spušta se zavesa na četvrto kolo saudijske Pro lige, a to će biti prilika za najboljeg srpskog strelca svih vremena Aleksandra Mitrovića da dodatno uveća svoj golgeterski saldo i direktnom duelu sa drugim najboljim strelcem lige Karimom Benzemom pokaže ko je gazda.

21. 09. 2024. u 11:26 >> 12:43

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

KADA se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

21. 09. 2024. u 19:21

Komentari (0)

Kako da vreme na poslu bude ispunjeno zadovoljstvom – Pogledajte dugačak spisak benefita koje nudi Mercator-S