LUDNICA U BANJALUCI: Borac prvi, a svlačionica gori (VIDEO)

Novosti online

26. 04. 2021. u 10:00

POBEDOM nad Širokim Brijegom (2:1) u okviru 27. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine ekipa banjalučkog Borca stigla je na čelo tabele.

ЛУДНИЦА У БАЊАЛУЦИ: Борац први, а свлачионица гори (ВИДЕО)

Foto: Tviter

A atmosfera u Banjaluci se usijala, toliko da je Stojan Vranješ nakon pobede morao da gasi požar u svlačionici!

Naravno, sve to je bila samo šala fudbalera Borca, koji su na specifičan način proslavili pobedu i skok na čelo tabele. Iskusni Vranješ koristio je protivpožarni aparat, dok su njegovi saigrači u dimu skakali i pevali navijačke pesme posvećene Borcu.

Vranješ, koji je bio dvostruki strelac protiv Širokog Brijega, pokazao se u svlačionici kao najraspoloženiji za proslavu velike pobede.

Banjalučki Borac bio je samo jednom šampion Bosne i Hercegovine i to u sezoni 2010/11, dok u bivšoj Jugoslaviji ima osvojen jedan trofej u kupu. Bilo je to u sezoni 1988/89, kada je neočekivano savladao Crvenu zvezdu u finalu, iako je bio drugoligaš. Najveći evropski uspeh Banjalučana jeste osvajanje Mitropa kupa 1992. godine.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

TUGA: Preminula velika NBA legenda! Odmah se oglasio Čarls Barkli