VELIKA NAGRADA OSIJEKA: Majstori mušice ponovo na vatreno liniji

Novosti online

26. 04. 2021. u 20:09

SRPSKI strelci ponovo izlaze na međunarodnu vatrenu liniju, posle duge pauze zbog virusa korona.

ВЕЛИКА НАГРАДА ОСИЈЕКА: Мајстори мушице поново на ватрено линији

FOTO: D. Dozet

Od 29. aprila do 2. maja održava se "Velika nagrada Osijeka", u gađanju MK oružjem. Sportski direktor SSS Dragan Marković je po predlogu selektora Dragana Donevića (puška) i Jelene Arunović (pištolj), odredio sastav ekipe za osječki turnir.

Seniori, MK puška (3h40 metaka i MK puška 60 metaka ležeći): Milutin Stefanović, Milenko Sebić, Stevan Pletikosić i Lazar Kovačević. Seniorke, MK puška (3h40 metaka): Andrea Arsović, Sanja Vukašinović, Teodora Vukojević i Ivana Marić. Seniori, MK pištolj: Damir Mikec, Dimitrije Grgić i Duško Petrov. Seniorke, MK pištolj: Zorana Arunović i Jasmina Milovanović.

Juniori, MK puška (3h40 metaka): Marko Ivanović, Dimitrije Gaćeša i Dušan Stojadinović. Juniorke, MK puška (3h40 metaka): Aleksandra Havran, Marija Kolarević, Emilija Ponjavić, Lara Canić i Anja Knežević.

Za učesnike i za kandidate za EP u disciplinama vazdušnim i MK oružjem, koje će biti održano baš u Osijeku (20. maj - 6. jun), predstojeći turnir će biti generalna proba za šampionat Evrope.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

KO JE SUPRUGA LANETA JOVANOVIĆA? Borili se za potomstvo, izgubili bebu, a sada imaju tri sina od kojih je jedan Zvezdin fudbaler (FOTO)