REAL OSLABLJEN U LONDONU! Evo zbog čega Marselo mora da ostane u Madridu (FOTO)

Novosti online

28. 04. 2021. u 14:26

REAL Madrid nije uspeo da savlada Čelsi ni u četvrtom međusobnom duelu, što zanči da su plavci sada tim koji je odigrao najviše utakmica protiv "kraljevića" a da nisu osetili gorčinu poraza.

РЕАЛ ОСЛАБЉЕН У ЛОНДОНУ! Ево због чега Марсело мора да остане у Мадриду (ФОТО)

Foto: AP

Prvi meč polufinala Lige šampiona u utorak veče u Madridu završen je bez pobednika 1:1, a osim nepovoljnog rezultata, Špancima dodatni problem predstavlja i što će biti uskraćeni za usluge Marsela.

Iskusni Brazilac neće putovati u London je r je izabran da bude posmatrač na izborima?!

Španski mediji javljaju da je Marselo za obavljanje ove dužnosti odabran slučajnim žrebom, a kako su izbori zakazani u utorak 4. maja, to bi moglo da ga natera da propusti meč sa Čelsijem.

Taj okršaj je na programu u sredu 5. maja od 21.00, ali španski "Mundo" navodi da bi putovanje u Englesku na dan utakmice bilo jako komplikovano zbog postojećih kovid protokola.

Real će se žaliti jer je Marselo jedini zdrav levi bek u klubu pošto je Mendi povređen.

Nadu krealjevskom klubu daje Slučaj Levantea koji se 2019. godine žalio zbog izbora svog igrača Aitora Fernandeza nakon čega je odluka povučena.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

VUČIĆ SE SUSREO SA ŠOLCOM I BERBOKOVOM: Predsednik na prijemu koji su organizovali nemački kancelar i predsednik Namibije