JOVIĆ OSTAJE? Zidan doneo odluku, Ajntrahtu milioni i Srbin za Portugalca!

Novosti online

28. 04. 2021. u 20:18

LUKA Jović je kao jedan od najboljih mladih napadača Evrope stigao u Real Madrid iz Ajntrahta.

ЈОВИЋ ОСТАЈЕ? Зидан донео одлуку, Ајнтрахту милиони и Србин за Португалца!

Foto: EPA-EFE/RONALD WITTEK/POOL

U Frankfurtu je prvo zablistao kao zamena, a onda kao partner Sebastijana Alea, a "kraljevski klub" ga je platio 60.000.000 evra. 

Ipak Zinedin Zidan mu nije davao previše šanse, pa se srpski napadač vratio u Ajntraht, ali ni tamo ne uspeva da igra stalno jer je Andre Silva u životnoj formi. 

Portugalac je ove sezone dao 26 golova i tome dodao 9 asistencija, a sada Zinedin Zidan upravo njega vidi kao zamenu za Benzemu! Sjajni Francuz i dalje postiže golove, ali ga polako stižu godine, a kako prenosi španski "AS" Jović će biti "kusur" u ovom poslu. 

Silvu žele Atletiko, Borusija Dortmund i Mančester junajted, ali je Jović kec u rukavu Reala. Oni žele da daju 20 miliona evra i srpskog napadača timu iz Franfurta za bivšeg fudbalera Milana 

Jović ima ugovor sa Realom do 2025. godine, ali po pisanjima španskih medija nije u ozbiljnim planovima kluba. Sada ostaje da se vidi da li Ajntrahtu odgovara ovaj dogovor ili žele samo novac za svog prvog napadača. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ALEKASANDAR MITROVIĆ POKAZUJE BENZEMI I RONALDU KO JE GAZDA: Saudijski El Klasiko odlučuje o prvom mestu na tabeli i na listi strelaca

ALEKASANDAR MITROVIĆ POKAZUJE BENZEMI I RONALDU KO JE GAZDA: "Saudijski El Klasiko" odlučuje o prvom mestu na tabeli i na listi strelaca

DERBIJEM između Hilala i Itihada, prvim ovosezonskim "pustinjskim El klasikom" spušta se zavesa na četvrto kolo saudijske Pro lige, a to će biti prilika za najboljeg srpskog strelca svih vremena Aleksandra Mitrovića da dodatno uveća svoj golgeterski saldo i direktnom duelu sa drugim najboljim strelcem lige Karimom Benzemom pokaže ko je gazda.

21. 09. 2024. u 11:26 >> 12:43

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!