KRISTIJANO RONALDO NEPREPOZNATLJIV: Portugalac pao u depresiju

Novosti online

30. 04. 2021. u 15:38

KRISTIJANO Ronaldo prolazi kroz težak period u dresu Juventusa.

КРИСТИЈАНО РОНАЛДО НЕПРЕПОЗНАТЉИВ: Португалац пао у депресију

AP FOTO

Kako prenosi "Gazeta delo Sport", Portugalac je u nekoj vrsti depresije i poslednjih nedelja je poprilično promenio ponašanje.

List ističe kako se na njegovom licu ne vidi osmeh na terenu.

- Ne vidite više ni tračak toga da uživa u svemu. Nervozan, iritantan, udaljen od svojih kolega...Protiv Fiorentine je bio nezainteresovan, što je zabrinjavajuć znak. Ronaldo više ne krije tek gestove, prenosi list.

U tekstu se dalje dodaje kako je Ronaldo i van terena potpuno van priče o Juventusu.

- On se udaljio od Juventusa. Možda je pomalo oduvek bilo tako, ali taj trend se intenzivirao poslednjih nedelja, naročito posle eliminacije iz Lige šampiona.

"Gazeta" otkriva i jedan od detalj posle pobede nad Đenoom od 3:1 kada Kristijano nije postigao gol.

Ušao je u svlačionicu gde je besno udario u zid, a posle tuširanja, nije prozborio reč ni sa kim.

Na tri poslednje utakmice nije uspeo da zatrese mrežu , to mu je najduži post u Seriji A otkako se vratio na teren posle povrede u prvoj sezoni.

Poslednji put postigao je gol 7. aprila protiv Napolija. Ne pomaže ni to što su rezultati ekipe u padu i što je Stara Dama trenutno četvrta u Seriji A.

Neizvesno je i šta će biti dalje sa njim, pod ugovorom je do leta 2022. godine, a pominje se opcija povratka u Mančester junajted u zamenu za Pola Pogbu.

On je navodno naložio agentu Žoržu Mendešu da mu potraži novi klub.

- Vrata Reala nikad posle odlaska nisu mu bila otvorena. Otuda je Junajted prioritetna opcija. Jedno je sigurno, ako Juventus ne izbori Ligu šampiona, Ronaldo će otići, zaključak je komentara u "Gazeti".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ALEKASANDAR MITROVIĆ POKAZUJE BENZEMI I RONALDU KO JE GAZDA: Saudijski El Klasiko odlučuje o prvom mestu na tabeli i na listi strelaca

ALEKASANDAR MITROVIĆ POKAZUJE BENZEMI I RONALDU KO JE GAZDA: "Saudijski El Klasiko" odlučuje o prvom mestu na tabeli i na listi strelaca

DERBIJEM između Hilala i Itihada, prvim ovosezonskim "pustinjskim El klasikom" spušta se zavesa na četvrto kolo saudijske Pro lige, a to će biti prilika za najboljeg srpskog strelca svih vremena Aleksandra Mitrovića da dodatno uveća svoj golgeterski saldo i direktnom duelu sa drugim najboljim strelcem lige Karimom Benzemom pokaže ko je gazda.

21. 09. 2024. u 11:26 >> 12:43

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Kako da vreme na poslu bude ispunjeno zadovoljstvom – Pogledajte dugačak spisak benefita koje nudi Mercator-S