SUPERLIGA SRBIJE: Rad protiv šampiona u borbi za opstanak, Radnički traži spas protiv Vojvodine!

Tanjug

04. 05. 2021. u 10:15

UTAKMICAMA 35. kola Superlige, koje su na programu danas i sutra, nastavlja se fudbalski šampionat Srbije, a jedan od najzanimljivijih duela odigraće Rad i Crvena zvezda.

СУПЕРЛИГА СРБИЈЕ: Рад против шампиона у борби за опстанак, Раднички тражи спас против Војводине!

FOTO: FK Radnički

Crveno-beli su u prethodnom kolu odbranili titulu šampiona, ali će na Banjici imati dovoljno motiva, jer će trijumfom biti u prilici da sruše granicu od 100 osvojenih bodova.

Sa druge strane, Rad se grčevito bori za opstanak, a niz od čak četiri uzastopna trijumfa prekinuli su u prošlom kolu porazom od Metalca.

Izuzetno zanimljivo biće u duelu ekipa koja se bore za opstanak. U Ivanjici će Javor, koji je u poslednjih osam mečeva samo jednom prtrpeo poraz, dočekati Proleter koji je u poslednjih šest utakmica upisao samo bod.

"Slamku spasa" Inđija će tražiti u duelu sa već otpisanom Mačvom, kao i Novi Pazar u meču sa poslednjeplasiranom Bačkom.

Niški Radnički i Voždovac, u borbi da sačuvaju elitni status, očekuju teški ispiti u utakmicama sa Vojvodinom, odnosno protiv Mladosti iz Lučana.

Da li je i koliko traga na Partizana ostavio iznenadni odlazak Asana iz tima, pokazaće duel sa ekipom TSC.

Raspored 35. kola Superlige - utorak: Javor - Proleter, Mladost - Voždovac, Napredak - Čukarički, OFK Bačka - Novi Pazar, Radnik - Sparatk (18 sati). Sreda: Inđija - Mačva, Partizan - TSC, Vojvodina - Radnički, Zlatibor - Metalac (16 sati), Rad - Crvena zvezda (18.05).

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ALEKASANDAR MITROVIĆ POKAZUJE BENZEMI I RONALDU KO JE GAZDA: Saudijski El Klasiko odlučuje o prvom mestu na tabeli i na listi strelaca

ALEKASANDAR MITROVIĆ POKAZUJE BENZEMI I RONALDU KO JE GAZDA: "Saudijski El Klasiko" odlučuje o prvom mestu na tabeli i na listi strelaca

DERBIJEM između Hilala i Itihada, prvim ovosezonskim "pustinjskim El klasikom" spušta se zavesa na četvrto kolo saudijske Pro lige, a to će biti prilika za najboljeg srpskog strelca svih vremena Aleksandra Mitrovića da dodatno uveća svoj golgeterski saldo i direktnom duelu sa drugim najboljim strelcem lige Karimom Benzemom pokaže ko je gazda.

21. 09. 2024. u 11:26 >> 12:43

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

KADA se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

21. 09. 2024. u 19:21

Komentari (0)

Kako da vreme na poslu bude ispunjeno zadovoljstvom – Pogledajte dugačak spisak benefita koje nudi Mercator-S