KRSTAJIĆ PRED PARTIZAN: Imam razlog da budem optimističan pred duel sa crno-belima

Novosti online

04. 05. 2021. u 13:47

Fudbaleri TSC iz Bačke Topole u sredu, 5. maja, od 16.00 sati, gostuju ekipi Partizana u Beogradu u 35. kolu Superlige, uz obećanje da će pružiti svoj maksimum i da iako ulogu favorita prepuštaju ‘crno-belima’, u Beograd ne dolaze sa belom zastavom.

КРСТАЈИЋ ПРЕД ПАРТИЗАН: Имам разлог да будем оптимистичан пред дуел са црно-белима

FOTO: AP/Mindaugas Kulbis

Šef stručnog štaba Mladen Krstajić izjavio je na današnjoj konferenciji za medije da TSC spreman očekuje utakmicu protiv odličnog protivnika i da veruje da će se tim predstaviti u najboljem svetlu.

– Posle naša dva neočekivana poraza u Superligi, verovatno su ljudi skeptični pred utakmicu sa crno-belima, ali bez obzira na to, verujem u svoju ekipu, očekujem dobru utakmicu i veoma joj se radujem. Biće teško, ne treba trošiti reči na to koliko je Partizan dobra ekipa, ali imam razlog da budem optimističan pred sutrašnji meč i očekujem da ćemo ostaviti dobar utisak – rekao je Krstajić.

Napadač Nenad Lukić ocenio je da Partizan jeste favorit i veliki klub koji pod vođstvom trenera Stanojevića sjajno igra.

– Idemo na noge apsolutnom favoritu, ali mi smo u poslednjoj utakmici u Humskoj pokazali da možemo da ostanemo neporaženi. U Beograd sigurno ne idemo sa belom zastavom. Nadam se da ćemo sutra pružiti dobru igru i da ćemo biti dostojan protivnik – rekao je Lukić i dodao da je TSC, uprkos nizu od dva neočekivana poraza, dobro trenirao i da se ekipa spremila.

– Ovo idealan trenutak da izađemo iz ove male krize. Ako ostanemo neporaženi to će nam sigurno dati vetar u leđa za preostale tri prvenstvene utakmice – kazao je Lukić.

Kapiten Saša Tomanović je naglasio da utakmica protiv Partizana svim igračima daje veliki motiv da ostvare što bolji rezultat i da pruže što bolju partiju.

– Nadam se da ćemo ponoviti igru od prošle godine kada smo u Beogradu ostali neporaženi, jer nama svaki osvojeni bod protiv ovako dobrog protivnika mnogo znači.  Nadam se da ćemo i
sutra pokazati dobru igru – rekao je Tomanović.

Kapiten TSC je dodao da za utakmice protiv najboljih klubova Srbije nije potrebna neka posebna motivacija.

– Upravo su to mečevi u kojima se svako trudi da se prikaže u najboljem izdanju, pa tako i mi.

Utakmica Partizan – TSC igraće se sutra, 05. maja, od 16.00h na stadionu u Humskoj. FK TSC je posle 34 odigranih kola 6. na tabeli sa 49 osvojenih bodova iz 14 pobeda, 7 remija i 13 izgubljenih mečeva. Ekipa Partizana je drugoplasirana sa 86 bodova.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

KO JE SUPRUGA LANETA JOVANOVIĆA? Borili se za potomstvo, izgubili bebu, a sada imaju tri sina od kojih je jedan Zvezdin fudbaler (FOTO)