STANKOVIĆ PRED VOJVODINU: Poštujem Novosađane i Nenada Lalatovića, u sjajnoj atmosferi čekamo duel

A. Ilić

04. 05. 2021. u 15:16

Radnički je u ovo kolo ušao sa 13. pozicije na tabeli sa 43 boda. Novosađani su na četvrtom mestu sa 66 bodova.

СТАНКОВИЋ ПРЕД ВОЈВОДИНУ: Поштујем Новосађане и Ненада Лалатовића, у сјајној атмосфери чекамо дуел

FOTO: Aleksandar Ilić/Novosti

Šef stručnog štaba Radničkog Aleksandar Stanković istakao je dobru atmosferu u ekipi pre ovaj susret.

–Pre svega želim da se osvrnem na svoju ekipu i da kažem da se nalazimo u dobrom trenutku. Ja i moj stručni štab smo ovde nekih 20-ak dana i smatram da smo uspeli da za to vreme malo razmrdamo tim. Vezali smo tri meča bez poraza, nismo primili nijedan gol i to su svakako stvari koje su pozitivne. Poslednja utakmica protiv Inđije je bila pobeda, tako da u odličnoj atmosferi dočekujemo duel sa Vojvodinom– rekao je Stanković.

Strateg Radničkog veoma ceni narednog protivnika.

–Imam maksimalan respekt prema Vojvodini kao klubu i Novom Sadu kao gradu. Posebno bih izdvojio trenera Nenada Lalatovića, koga izuzetno poštujem i cenim sve ono što je uradio u prethodnom periodu. Znamo na koji način funkcionišu i igraju njegove ekipe i znamo odakle nam preti najveća opasnost. Tu bih apostrofirao Nikolu Drinčića, koji je pravi kapiten i lider, odnosno čovek koji donosi prevagu na terenu. Jako su opasni posle njegovih prekida, a takođe su veoma neugodni u fazi napada gde se ističu Mrkaić, Čović, Vukadinović, Simić i Bojić. Sve su to igrači koji mogu da naprave razliku i sigruno je da nas čeka težak zadatak– jasan je Stanković.

Radnički će za razliku od prethodnih mečeva u Novom Sadu biti kompletan.

–Dobro smo se spremili i odmorili i veoma su nam koristila ova četiri dana rada. Mi tamo ne idemo sa belom zastavom. Idemo da se pokažemo u dobrom svetlu, da budemo pravi, da se nadigravamo i svaki rezultat sem poraza za nas će biti dobar. Svi raspoloživi igrači biće u protokolu. Mnogima preti žuti karton, koji će značiti pauzu u narednom meču, ali ja nemam prostora da puno kombinujem i na teren će izaći trenutno naš najjači sastav. Podsećam da je Filip Marković zbog povrede završio sezonu, dok su ostali u kombinaciji da počnu meč u Nonom Sadu– završio je Stanković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)