LEMAN OTPUŠTEN ZBOG RASIZMA: Pravdao se da je pogrešno shvaćen

Novosti online

05. 05. 2021. u 14:44

BIVŠI golman reprezentacije Nemačke Jens Leman dobio je otkaz u Herti zbog rasističkog ispada.

ЛЕМАН ОТПУШТЕН ЗБОГ РАСИЗМА: Правдао се да је погрешно схваћен

EPA/EFE

Nekadašnji čuvar mreže Šalkea, Dortmunda, Štutgarat i u dva navrata Arsenala kažnjen je zbog poruke koju je poslao a u kojoj pita da li je gost u studiju pozvan samo da bi popunio kvotu crnaca.

Problem je u tome što je Leman, verovatno greškom, poruku poslao upravo tom gostu, nekadašnjem nmačkom reprezentativcu Denisu Aogu koji je za skaj komentarisao polufinalni meč Lige šampiona Mančestr siti - PSŽ.

Leman se odmah izvinio uz tvrdnju da je pogrešno shvaćen i da je mislio na kvotu u smislu udela gledanosti prenosa utakmice, ali bilo je kasno.

– Takve izjave nisu ono za što se naš klub zalaže. Distanciramo se od bilo kakvih oblika rasizma – saopšteno je iz Herte u kojoj je Leman bio član borda direktora. Na tom mestu zamenio je Jirgena Klinsmana prošlog maja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

TENISKI ZEMLJOTRES: Federer se vraća na teren!