"DOVELI STE NAJGOREG OD NAJGORIH" Da li je Murinjo zaslužio ove reči od legende rimskog kluba i svog nekadašnjeg velikog fana?

Novosti online

06. 05. 2021. u 08:51

NISU svi srećni dolaskom Žozea Murinja na klupu Rome.

ДОВЕЛИ СТЕ НАЈГОРЕГ ОД НАЈГОРИХ Да ли је Мурињо заслужио ове речи од легенде римског клуба и свог некадашњег великог фана?

foto: EPA

Nekadašnji fudbaler gradskog rivala Lacija, Paolo di KAnio, osuo je drvlje i kamenje po Portugalcu i u svom stilu poručio Romi: "Doveli ste najgoreg od najgorih"!

- Razumem da vam je bilo potrebno veliko ime, ali to je kao da ste doveli igrača koji je gotov. Murinjo je samo hteo posao sa novcem, dobio je treći otkaz u četiri godine, bio je izbačen gde god je bio zbog njegovog karaktera, a i pre toga je to bilo sve u čemu je dobar - to što je imao karakter - nastavio je

Di Kanio je potom nastavio svoju paljbu po Murinju.

- On čak više ne igra ni fudbal, on igra anti-fudbal. Možda ćete uživati u njegovim konferencijama za medije, ali da vam kažem - da rekonstruišete tim, on je najgori kojeg ste mogli da dovedete. I to kažem kao neko ko je do pre sedam godina bio veći fan Murinja nego čak i Pepa Gvardiole - zaključio je kontroverzni Di Kanio.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ALEKASANDAR MITROVIĆ POKAZUJE BENZEMI I RONALDU KO JE GAZDA: Saudijski El Klasiko odlučuje o prvom mestu na tabeli i na listi strelaca

ALEKASANDAR MITROVIĆ POKAZUJE BENZEMI I RONALDU KO JE GAZDA: "Saudijski El Klasiko" odlučuje o prvom mestu na tabeli i na listi strelaca

DERBIJEM između Hilala i Itihada, prvim ovosezonskim "pustinjskim El klasikom" spušta se zavesa na četvrto kolo saudijske Pro lige, a to će biti prilika za najboljeg srpskog strelca svih vremena Aleksandra Mitrovića da dodatno uveća svoj golgeterski saldo i direktnom duelu sa drugim najboljim strelcem lige Karimom Benzemom pokaže ko je gazda.

21. 09. 2024. u 11:26 >> 12:43

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

PREVIŠE JE PASIVAN, TITULA NEĆE DOĆI SAMA: Federer uputio oštre reči Zverevu