DOKLE VIŠE LJUDI, STVARNO?! Ima li kraja urušavanju srpskog fudbala? Super liga i Prva liga se takmiče da nađu novo dno (VIDEO)

Novosti online

06. 05. 2021. u 09:16

DERBI meč Prve lige Srbije između Kolubare i kragujevačkog Raničkog ozbiljno konkuriše za titulu najveće sramote srpskog klupskog fudbala, a to u ovom trenutku nije mali "podvig". Publika na stadionu, nepostojeći penal, sumnjiv crveni karton, napadi na sudije - svega je bilo u Lazarevcu

ДОКЛЕ ВИШЕ ЉУДИ, СТВАРНО?! Има ли краја урушавању српског фудбала? Супер лига и Прва лига се такмиче да нађу ново дно (ВИДЕО)

Youtube/Prva Liga Srbije/printscreen

Drugoplasirani tim Kolubare savladao je prvoplasirani Radnički iz Kragujevca 3:1, ali tek nakon velikog preokreta i dosta bure u Lazarevcu, u meču odigranom pred prisustvom brojne publike!?

Kada su Kabel i IMT u ranijem terminu upisali pobede, ekipa Kolubare "skliznula" je na četvrto mesto na tabeli, a kada je Radnički poveo u 30. minutu preko Vidovića, činilo se da će ostati van pozicija koje vode u Superligu.

Međutim, u drugom poluvremenu se slika ozbiljno menja.

Kolubara i 53. minutu stiže do penala posle sporne situacije u kojoj su igrači Radničkog besno reagovali smatrajući da nije bilo elemenata za penal, a glavni sudija pokazuje drugi žuti karton Aleksijeviću.

Ipak, morali su Lazarevčani da pričekaju, jer je 17-godišnji Lukić odbranio penal. A onda, za tri minuta potpuni preokret.

Denić u 70. minutu postiže gol za 1:1, a Kolubari 2:1 donosi Simić, posle prodora kroz nonšalantnu odbranu Radničkog. Pre nego što je Kolubara stigla do trećeg gola u finišu meča preko Tejića, meč je obeležila i prisutna publika.

Iako na tribinama zvanično nije dozvoljeno prisustvo publike, ovo je bio još jedan meč Prve lige u nizu na kojem je to pravilo bilo prekršeno, a publika je toliko pravila problema da su pojedini morali da budu izbačeni sa stadiona.

Na snimku se mogu videti i detalji kada manja grupa vređa glavnog sudiju, a potom reaguje i obezbeđenje tražeći da oni napuste stadion u Lazarevcu.

Kolubara je, žargonski rečeno, preokretom "iz u 2 u 1" stigla do povratka na drugo mesto Prve lige Srbije i tri kola pre kraja su upravo ova dva tima favoriti da se plasiraju u Superligu Srbije.

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ALEKASANDAR MITROVIĆ POKAZUJE BENZEMI I RONALDU KO JE GAZDA: Saudijski El Klasiko odlučuje o prvom mestu na tabeli i na listi strelaca

ALEKASANDAR MITROVIĆ POKAZUJE BENZEMI I RONALDU KO JE GAZDA: "Saudijski El Klasiko" odlučuje o prvom mestu na tabeli i na listi strelaca

DERBIJEM između Hilala i Itihada, prvim ovosezonskim "pustinjskim El klasikom" spušta se zavesa na četvrto kolo saudijske Pro lige, a to će biti prilika za najboljeg srpskog strelca svih vremena Aleksandra Mitrovića da dodatno uveća svoj golgeterski saldo i direktnom duelu sa drugim najboljim strelcem lige Karimom Benzemom pokaže ko je gazda.

21. 09. 2024. u 11:26 >> 12:43

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

DIVAC IZABRAO NAJBOLJU EVROPSKU PETORKU: Ova imena jača su i od američkog drim-tim, imali tu i Nikole Jokića?