RAT SAOPŠTENJIMA ZBOG SERIJE! Lazar Ristovski razbesneo Zvezdaše, slavni glumac odgovara: "Neće im pasti kruna s glave"

Novosti online

06. 05. 2021. u 11:02

POSLEDNjA epizode sportsko-humorističke serije Drim tim izazvala je dosta bure i pravi mali "rat saopštenjima".

РАТ САОПШТЕЊИМА ЗБОГ СЕРИЈЕ! Лазар Ристовски разбеснео Звездаше, славни глумац одговара: Неће им пасти круна с главе

Foto V. Danilov

Serija koja se emitovala radnim danima na javnom servisu izazvala je prvo oštar protest sa stadiona "Rajko Mitić", a zatim i reakciju tvorca serije Lazara Ristovskog.

Kako prenosi Telegraf, kao razlog navodi se kontroverzna 14. epizoda u kojoj je Crvena zvezda savladala svoju filijalu Grafičarsa 7:0, čime je osvojila titulu nacionalnog šampiona Srbije. 

Pojedini kadrovi su čak i snimani na našem najvećem stadionu, ali se oni nimalo nisu dopali čelnim ljudima našeg aktuelnog prvaka, koji su reagovali protestnim pismom u kome se žestoko kritikuje ovakvo predstavljanje aktuelnog šampiona Srbije. 

Nedugo zatim se oglasio i glumac, producent i reditelj Lazar Ristovski, koji je takođe i glavni glumac u seriji.

- Poštovani, da mi je neko nekada rekao da ću morati jednom velikom klubu kakav je vaš da objašnjavam šta je komedija na filmu, ne bih verovao. Ipak, sa punim poštovanjem tako velikog kluba, giganta u srpskim okvirima i šire, dužan sam u ime umetnosti i umetničke slobode, kažem da niste u pravu i da niste shvatili poruke naše serije i naših likova, koji su imali za cilj da nasmeju publiku u ovim sumornim vremenima, da sumornu svakidašnjicu u kojoj je narod u karantinu više od godinu dana, učinimo makar malo lakšom, pa bilo to na uštrb i nekih pojedniaca i institucija kakva je velika Zvezda.

Zvezdi neće sigurno pasti kruna sa glave, što smo se malo nasmejali i na njen račun, kao i na račun Partizana, a najviše na svoj račun, praveći od sebe i komične budale, kako bi izlečili dušu gledalaca, koji su, što se može videti po tome što je serija izazvala buru oduševljenja, očigledno prihvatili sve onako kako i treba; sa humorom, koji je Srbiju i srpski narod i u najtežim vremenima lečio i gurao da istraje kada je najteže.

Iskreno nam je žao što ste tako oštro reagovali na našu seriju ovim protesnim pismom.

Osećamo potrebu da vam se iskreno u ime Zillion filma, kao i u ime svih autora, glumaca i filmskih radnika, koji su učestvovali u pravljenju ove serije, iskreno izvinimo, verujući da niste izgubili smisao za humor, i da ćete nam oprostiti, ako smo pogrešili - stoji u pismu slavnog glumca i jednog od autora pomenute serije Lazara Ristovskog. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (5)

INOVACIJE NA BUŠOTINAMA NAFTE I GASA: Ključ za održivost, efikasnost i ekološke izazove