LEPE VESTI ZA PSŽ: Nejmar potpisuje novi ugovor sa "svecima"

Novosti online

08. 05. 2021. u 10:20

PREMA pisanju francuskih medija, Nejmar bi u toku današnjeg dana trebalo da potpiše novi ugovor sa PSŽ.

ЛЕПЕ ВЕСТИ ЗА ПСЖ: Нејмар потписује нови уговор са свецима

Foto: AP

Naime, Brazilac će se obavezati sa Parižanima do 2026.godine, ali se ne znaju detalji. Nema dileme da će i finansijski uslovi biti mnogo bolji, nego što su do sada bili.

Podsetimo, da je po prethodnom ugovoru Nejmar po sezoni zarađivao 36.000.000 evra.

Nejmar, i sada drži rekord po visini transfera kada je iz Barselone 2017. godine prelazio u PSŽ, on je iznosio 222.000.000 evra.

Ovim što čelnici kluba iz Pariza produžuju ugovor sa jednim od najboljih igrača na svetu, pokazuje da su ambicije Francuza da i narednih godina imaju bitnu ulogu u evropskom fudbalu.

Radio Monte Karlo je produžetak ugovora najavio još pre tri nedelje, a za to vreme papirologija je bila na proveri u rukama advokata. Pet godina je maksimalno trajanje ugovora u francuskom fudbalu,

Pregovori se vode i sa Kilijanom Mbapeom, ali prema pisanju medija, tu ne idu lako stvari,jer PSŽ već drugu sezonu ne uspeva da osvoji Ligu šampiona, a napadač ima ambicije da bude u ekipi koja osvaja te trofeje.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

KO JE SUPRUGA LANETA JOVANOVIĆA? Borili se za potomstvo, izgubili bebu, a sada imaju tri sina od kojih je jedan Zvezdin fudbaler (FOTO)