NEJMAR OSTAJE U PARIZU: Slavni Brazilac sa "svecima" do 2025. godine

G. Č.

08. 05. 2021. u 15:04

FUDBALSKI klub PSŽ saopštio je u subotu da je Nejmar potpisao novi ugovor sa ovim klubom. Ugovor je potisan na tri godine, do 30. juna 2025. godine.

НЕЈМАР ОСТАЈЕ У ПАРИЗУ: Славни Бразилац са свецима до 2025. године

FOTO: AP

Time je pao kamen sa srca navijačima "svetaca" koji su se pitali u kom će sastavu sledeće sezone da nastupa njihov omiljeni klub.

- Veliko mi je zadovoljstvo da produžim avanturu u Paris Sen Žermenu - rekao je Nejmar posle potpisivanja novog ugovora. - Veoma sam srećan u Parizu. Pravi je ponos biti deo ovog tima, raditi sa tim igračima, ovim sjajnim trenerom i biti deo istorije ovog kluba. To su stvari zbog kojih još više verujem u ovaj veliki projekat. Ovde sam odrastao kao čovek, kao ljudsko biće i kao igrač. Veoma sam srećan što produžavam ugovor i nadam se da ću ovde osvojiti još puno trofeja.

U saopštenju se podseća da je 29–godišnji Brazilac u PSŽ došao 2017. godine i da je izgradio mesto među legendama ovog kluba.

Tokom 112 odigranih mečeva, pariska "desetka" je postigla 85 golova uz 51 odlučujuće dodavanje. Nejmar je time ušao među deset najefikasnijih igrača PSŽ-a, podsećaju u pariskom klubu, uz isticanje njegovih izuzetnih poteza i nadahnuća.

U crveno-plavom dresu Nejmar je osvojio devet trofeja: tri prvenstva Francuske (2018, 2019, 2020), dva Kupa Francuske (2018, 2020), dva Liga kupa (2018, 2020) i dva Trofeja šampiona (2018, 2020) u kome se sastaju prvak i osvajač kupa.

U saoštenju se naglašava da se Nejmar takođe istakao kao glavni akter na putu PSŽ-a do prvog finala Lige šampiona 2020. godine u trenutku kada je klub slavio pedesetu godišnjicu postojanja.

- Ponosan sam zbog toga što je Neimar danas potvrdio svoj dugoročni angažman, do 2025. godine, u okviru porodice PSŽ, čije će navijače i dalje oduševljavati. Veoma smo srećni što ćemo ga i dalje gledati kao deo našeg projekta i što ce biti s nama još dugi niz godina – poručio je Naser Al Helaifi, predsednik Pari Sen Žermena.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

INOVACIJE NA BUŠOTINAMA NAFTE I GASA: Ključ za održivost, efikasnost i ekološke izazove