OPET NAM SE SVET SMEJE, OVO IMA SAMO U SRBIJI: Zašto se utakmice poslednja dva kola ne igraju u istom terminu?

Novosti online

09. 05. 2021. u 09:38 >> 09:48

FK NOVI PAZAR zahteva od Zajednice fudbalskih klubova Super lige i Prve lige Srbije da se sve utakmice poslednja dva kola prvenstva igraju u istom terminu.

ОПЕТ НАМ СЕ СВЕТ СМЕЈЕ, ОВО ИМА САМО У СРБИЈИ: Зашто се утакмице последња два кола не играју у истом термину?

FOTO: Fejsbuk/FK Novi Pazar

Novopazarci su izdali saopštewe koje prenosimo u celosti:

"Regularnost dosadašnjeg dela prvenstva je već dovedena u pitanje, a sa skandalima se nastavlja odlukom da se, mimo dosadašnje prakse, igraju u dva dana i u različitim vremenskim periodima. U prvenstvima svih evropskih liga, završnica prvenstva se igra u identičnim terminima, osim u Srbiji, što ostavlja ozbiljnu sumnju da se "odabrani" klubovi dovedu u privilegovan položaj. FK Novi Pazar već nekoliko kola igra dan pre svojih konkurenata za ispadanje iz Lige, a i za sledeću, možda, odlučujuću utakmicu, predviđen je isti raspored. Najmanje što može da se uradi je da se sve utakmice igraju u subotu, u jedinstvenom terminu za sve klubove. Ceo fudbalski svet sa podsmehom prati dešavanja u našem fudbalu i najmanje što možemo da uradimo je da bar na ovaj način sprečimo dalju blamazu", navodi se u saopštenju FK Novi Pazar.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

NOĆ PRED DERBI: Visio na kolima Bake Praseta dok je vozio kroz centar BG-a - as Zvezde i sin fudbalske legende (VIDEO)