"HTEO JE TAKO PO SVAKU CENU": Sergej igrao sa slomljenim nosem

Novosti online

09. 05. 2021. u 10:56

DUŠAN Vlahović je sa dva gola, čini se, zapečatio sudbinu Lacija, odnosno nade navijača rimske ekipe da će njihovi ljubimci sledeće godine igrati u Ligi šampiona.

ХТЕО ЈЕ ТАКО ПО СВАКУ ЦЕНУ: Сергеј играо са сломљеним носем

Foto: EPA-EFE/PASQUALE BOVE

Priliku da igra na tom meču imao je još jedan srpski reprezentativac, Sergej Milinković Savić, koji je oduševio navijače Lacija jer je igrao - sa polomljenim nosem!

- Želeo je da ostane na terenu po svaku cenu. Bili smo sigurni da je slomio nos tokom duela sa Pulgarom tokom prvog poluvremena. Fiorentina je veoma jaka ekipa i njegov doprinos nam je bio neophodan, pa je nastavio da igra - rekao je trener Lacijala Simone Inzagi.

Ove sezone Sergej je postigao osam golova i podelio 11 asistencija na 40 utakmica u svim takmičenjima. Najskuplji srpsk ifudbaler prema Transfermarktu vredi 70 miliona evra a za njegove usluge zainteresovani su Inter i Real Madrid koji su spremni da izdvoje i desetak miliona više. Ipak i to je još uvek slabije od 100 miliona koliko za našeg asa traži predsednik rimskog kluba Klaudio Lotito.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

KO JE SUPRUGA LANETA JOVANOVIĆA? Borili se za potomstvo, izgubili bebu, a sada imaju tri sina od kojih je jedan Zvezdin fudbaler (FOTO)