UEFA UZIMA STVAR U SVOJE RUKE: Drakonska kazna očekuje srpski fudbal i klubove

Novosti online

10. 05. 2021. u 11:12 >> 14:03

SRPSKI fudbal tone sve dublje a niko od naših fudbalskih poslenika ništa ne preduzima da se tome stane na put. Zato je akciju nedavno najavio predsednik Aleksandar Vučić, a oglasila se i UEFA koja je do sada samo upozoravala, a izgleda da će sada preuzeti stvar u svoje ruke i uraditi ono što je odavno trebalo da uradi FSS - da žestoko kazni izgrednike!

УЕФА УЗИМА СТВАР У СВОЈЕ РУКЕ: Драконска казна очекује српски фудбал и клубове

FOTO: Novosti

Kako ekskluzivno saznaje Srpski telegraf iz dobro obaveštenih izvora, UEFA razmatra suspenziju od dve do tri godine učešća u kontinentalnim kupovima.

Kaznu bi najteže podneli Crvena zvezda i Partizan, budući da bi ostali bez igranja mečeva u Evropi, a upravo od miliona zarađenih širom Starog kontinenta dobrano im zavise finansije.

Naši klubovi i prethodnih godina nisu bili miljenici Evropske kuće fudbala, a poznato je da je prag tolerancije u Nionu veoma nizak kada su u pitanju nameštaljke. Prisutno je i nezadovoljstvo javnosti zbog nečasnih radnji, koje su sve učestalije, a reagovao je i predsednik države Aleksandar Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (10)

Wolt i Mercator spajaju domaće proizvode sa popustima