CRNOGORCI POGAĐAJU ZAJEDNO: Šćekić i Vujačić treći put u sezoni doneli pobedu Partizanu

M. Blažić

10. 05. 2021. u 20:28

KADA pogodi Aleksandar Šćekić, u strelce se upiše i Igor Vujačić i Partizanu je pobeda zagarantovana. Tako je bilo protiv Radnika iz Surdulice u prvenstvu (3:0), tako je bilo u kup duelu protiv Voždovca, tako je bilo i pre dva dana na Banovom brdu, gde su crno-beli savladali Čukarički - 0:2.

ЦРНОГОРЦИ ПОГАЂАЈУ ЗАЈЕДНО: Шћекић и Вујачић трећи пут у сезони донели победу Партизану

Foto: M.Vukadinović

Taj detalj bio je najupečatljiviji za obojicu Partizanovih Crnogoraca posle tri osvojena boda koja takmičarski praktično ne znače ništa, ali ubacuju dodatak samopouzdanja pred utakmicu sezone - finale Kupa Srbije protiv Crvene zvezde, 25. maja na stadionu "Rajko Mitić".

- Srećan sam što sam postigao gol. Nekako, kad pogodi Šćeka, tu sam i ja posle njega. Ne znam šta je to, povezani smo nekako. Dobro smo otvorili utakmicu i odmah postigli gol. Kasnije smo kontrolisali meč i rutinski ga priveli kraju. Čukarički je izuzetno dobra ekipa, što pokazuje i njihova pozicija na tabeli, ali mi smo kontrolisali meč i nismo im dozvolili da stvore ozbiljniju šansu, osim iz prekida, ali smo imali sreće da ne primimo gol u toj situaciji - istakao je Vujačić.

Na sličan način, kada je u pitanju "veza" njega i Vujačića, reaguje i pouzdani vezista Aleksandar Šćekić.

- Postigao sam gol nakon dobrog centaršuta Uroševića. Sigurno neka crnogorska veza radi, jer se već treći put dešava da obojica zatresemo mrežu na istoj utakmici. Dobro smo otvorili meč i odmah postigli gol. Kasnije smo kontrolisali susret i rutinski ga priveli kraju. Čukarički je izuzetno dobra ekipa, to potvrđuje i njihova pozicija na tabeli, ali mi smo kontrolisali meč.

Partizan do kraja Superlige očekuju još utakmice sa Voždovcem u Humskoj i gostovanje Mladosti u Lučanima, a najznačajniji dan u finišu sezone je, svakako, utorak, 25. maj, kada je na programu finalni meč Kupa Srbije protiv Crvene zvezde.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ALEKASANDAR MITROVIĆ POKAZUJE BENZEMI I RONALDU KO JE GAZDA: Saudijski El Klasiko odlučuje o prvom mestu na tabeli i na listi strelaca

ALEKASANDAR MITROVIĆ POKAZUJE BENZEMI I RONALDU KO JE GAZDA: "Saudijski El Klasiko" odlučuje o prvom mestu na tabeli i na listi strelaca

DERBIJEM između Hilala i Itihada, prvim ovosezonskim "pustinjskim El klasikom" spušta se zavesa na četvrto kolo saudijske Pro lige, a to će biti prilika za najboljeg srpskog strelca svih vremena Aleksandra Mitrovića da dodatno uveća svoj golgeterski saldo i direktnom duelu sa drugim najboljim strelcem lige Karimom Benzemom pokaže ko je gazda.

21. 09. 2024. u 11:26 >> 12:43

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

KADA se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

21. 09. 2024. u 19:21

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!