NOVI ŠOK ZA NAVIJAČE ZVEZDE: Stanković u kultnom milanskom restoranu razgovarao sa gazdom Sampdorije

Novosti online

10. 05. 2021. u 21:35

PREDSEDNIK Sampdorije Masimo Ferero ne odustaje od dovođenja Dejana Stankovića na klupu svog tima, a ovog ponedeljka sastao se lično sa trenerom Crvene zvezde u jednom kultnom restoranu u Milanu, javljaju italijanski mediji.

НОВИ ШОК ЗА НАВИЈАЧЕ ЗВЕЗДЕ: Станковић у култном миланском ресторану разговарао са газдом Сампдорије

FOTO: FK Crvena zvezda

Klaudiju Ranijeriju uskoro ističe ugovor na "Luiđi Ferarisu", a prema informacijama iz Đenove, tvorac šampionske generacije Lestera ne želi da nastavi saradnju jer smatra da se Sampdorija kao klub ne kreće u pravom smeru.

Ranijeri je, navodno, prihvatio i značajno smanjenje plate i bio spreman da potpiše ugovor na dve sezone, ali je problem što mu Ferero nudi saradnju samo na godinu dana.

Iz tog razloga predsednik Sampdorije se susreo sa nekadašnjim vezistom Intera i ponudio mu klupu Sampdorije. Prema navodima medija, sastanak između Ferera i trenera Zvezde dogodio se u znamenitom milanskom restoranu "Da Berti" ovog ponedeljka.

Posrednik u poslu je albanski menadžer Fali Ramadani, zastupnik Dejana Stankovića, koji se u aprilu dva puta sastao sa Fererom kako bi dogovorio angažman trenera Zvezde na klupi Sampdorije.

Generalni direktor Crvene zvezde poručio je nedavno klubovima iz Italije da ne pokušavaju da angažuju Stankovića.

- U medijima smo videli da postoji interesovanje iz Italije za našeg trenera, ali mogu da kažem da nas niko nije kontaktirao, a evo sada im poručujem da to i ne pokušavaju. Prezadovoljni smo kako Deki radi i ne postoji promil šanse i da sednemo da razgovaramo o njegovom odlasku. Deki Stanković ima ugovor sa Crvenom zvezdom do 30.06.2022. i ne razmišljamo o njegovom odlasku iz kluba pre tog roka, a uradićemo sve da ga novim dugoročnim ugovorom zadržimo i nakon toga - rekao je Terzić.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ALEKASANDAR MITROVIĆ POKAZUJE BENZEMI I RONALDU KO JE GAZDA: Saudijski El Klasiko odlučuje o prvom mestu na tabeli i na listi strelaca

ALEKASANDAR MITROVIĆ POKAZUJE BENZEMI I RONALDU KO JE GAZDA: "Saudijski El Klasiko" odlučuje o prvom mestu na tabeli i na listi strelaca

DERBIJEM između Hilala i Itihada, prvim ovosezonskim "pustinjskim El klasikom" spušta se zavesa na četvrto kolo saudijske Pro lige, a to će biti prilika za najboljeg srpskog strelca svih vremena Aleksandra Mitrovića da dodatno uveća svoj golgeterski saldo i direktnom duelu sa drugim najboljim strelcem lige Karimom Benzemom pokaže ko je gazda.

21. 09. 2024. u 11:26 >> 12:43

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

KADA se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

21. 09. 2024. u 19:21

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!