SARADNJA BEOGRADSKIH I TORINSKIH CRNO-BELIH: Juventus nudi šestoricu igrača Partizanu

V. N.

11. 05. 2021. u 21:00

DO sad su delili samo boje, a ubuduće će možda i igrače. Partizan i Juventus su dogovorili saradnju za budućnost posle posete Humskoj glavnog balkanskog skauta torinskih crno-belih, koji je oduševljen načinom rada svog beogradskog parnjaka po klupskim bojama.

САРАДЊА БЕОГРАДСКИХ И ТОРИНСКИХ ЦРНО-БЕЛИХ: Јувентус нуди шесторицу играча Партизану

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

Zato su Partizanu ponuđena čak šestorica momaka koji igraju za mladi tim "stare dame" u Primaveri.

Snimci i biografije navedenih potencijala su prosleđeni stručnom štabu vicešampiona Srbije i ostaje da se vidi da li će neko od njih zadovoljiti visoko postavljene kriterijume.

Pomenuti skaut je bio posebno oduševljen onim što je video u utakmicama mlađih selekcija, kao i uslovima u trening centru iz kojeg su poslednjih godina izašli Filip Stevanović, Strahinja Pavlović, prethodno i Nikola Milenković i Dušan Vlahović, koji blistaju upravo u Seriji A. Takođe, primer Umara Sadika koji blista u dresu Almerije u španskoj Segundi je, takođe, dobar primer kako se radi sa talentima u Humskoj

Najavljena saradnje će, zasad, ostati na ovom nivou, pošto u Partizanu ne planiraju da prodaju igrače koji još nisu zabeležili seniorske minute u prvom timu, ali je dogovoreno da se u budućnosti kontakti dva kluba intenziviraju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

NOĆ PRED DERBI: Visio na kolima Bake Praseta dok je vozio kroz centar BG-a - as Zvezde i sin fudbalske legende (VIDEO)