DUŠAN VLAHOVIĆ: "Prija poređenje sa Batistutom"

Đ. S.

11. 05. 2021. u 22:22

AKO redovno rešetate mreže u dresu Fiorentine i pritom imate dužu kosu, poređenja sa legendarnim Gabrijelom Batistutom su neminovna. Najbolje je to na svojoj koži osetio Dušan Vlahović, mladi srpski napadač, koji je nedavno postao tek četvrti stranac u istoriji kluba iz Firence sa postignutih više od 20 golova u Seriji A.

ДУШАН ВЛАХОВИЋ: Прија поређење са Батистутом

Dušan Vlahović Foto AP

Ali, svestan je talentovani centarfor da je, ipak, još daleko od čuvenog Batigola i da bi tek trebalo da dođe do tog stadijuma u karijeri da bi mogao da se poredi sa njim.

- Sigurno je da mi to prija, neću da lažem, ali poređenja su uvek mač sa dve oštrice. Trebalo bi ostati čvrsto na zemlji. Mislim da još nisam mnogo uradio i ne bih želeo da se obazirem na te stvari, pa bih želeo da nastavim da igram kao i do sada i da nastavim u istom ritmu - istakao je u razgovoru za TV Prva Vlahović.

Kanonada našeg reprezentativca se osetila i širom Starog kontinenta, čiji su velikani poput Milana, Rome i Dortmunda već stali u red za potpis bivšeg špica Partizana.

- U mojoj glavi je samo sreda i utakmica protiv Kaljarija. Generalno, zanima me da privedemo sezonu kraju na najbolji mogući način. To mi je fokus i izbegavam da čitam te stvari, jer mi skreću pažnju - skroman je strelac 21 gola u Seriji A.

Dotakao se Dušan i rada u A timu Srbije sa Draganom Stojkovićem, pod čijom je palicom postigao jedan gol.

- Piksi je kao trener veoma dobar, kada je došao u reprezentaciju svima nam je pomogao. Oseća se dobra atmosfera među nama i vratio je kult reprezentacije. Objasnio nam je šta znači kada igraš za svoju državu i kada je predstavljaš i da svi moramo da budemo srećni i ponosni zbog toga. Ambicije su nam da se plasiramo na Svetsko prvenstvo u Kataru 2022. i nadam se da ćemo to učiniti - podvukao je Vlahović.

SREĆNO CRNO-BELIMA U KUPU!

NE krije Dušan Vlahović ljubav prema Partizanu i kaže da redovno prati sva dešavanja u Humskoj.
- Naravno da pratim, ja sam od malih nogu navijač Partizana i radujem se svakom njegovom uspehu. Sada predstoji finale Kupa protiv Zvezde, derbi i ja im želim sreću i nadam se da će i oni dati sve od sebe da pobede, kako bi obradovali nas navijače Partizana - poručio je mladi špic.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)