BUFON ODLAZI ZBOG PIRLA: Nekada su bili saigrači, osvojili mnoge trofeje, a sada legendarni golman nije u ljubavi sa trenerom

Novosti online

12. 05. 2021. u 11:43

GOLMAN Juventusa Đanluiđi Bufon odlučio je da napusti taj fudbalski klub, između ostalog, i zbog trenera Andree Pirla, preneli su danas italijanski mediji.

БУФОН ОДЛАЗИ ЗБОГ ПИРЛА: Некада су били саиграчи, освојили многе трофеје, а сада легендарни голман није у љубави са тренером

FOTO: AP

Kako je prenela Gazeta delo Sport, jedan od razloga što Bufon drugi put u karijeri napušta Juventus je trener. Bufon i Pirlo su kao igrači osvojili brojne trofeje zajedno, uključujući i Svetsko prvenstvo sa reprezentacijom Italije, ali 43-godišnji golman je razočaran pošto je želeo veću minutažu.

Bufon je ove sezone odigrao samo 12 utakmica, a večeras će braniti protiv Sasuola u utakmici Serije A.

Njegov ugovor sa Juventusom ističe na kraju sezone.

On je u utorak objavio da će napustiti klub, sa kojim je osvojio 10 titula prvaka Italije i četiri Kupa.

Italijanski mediji spekulisali su prethodnih nedelja da će Pirlo napustiti klub na kraju sezone.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

KO JE SUPRUGA LANETA JOVANOVIĆA? Borili se za potomstvo, izgubili bebu, a sada imaju tri sina od kojih je jedan Zvezdin fudbaler (FOTO)