HOLANDIJA U PROBLEMU: Van Dajk propušta Evropsko prvenstvo

Novosti online

12. 05. 2021. u 13:39

Fudbaler Liverpula Virdžil van Dajk saopštio je danas da neće igrati za reprezentaciju Holandije na predstojećem Evropskom prvenstvu, pošto se i dalje oporavlja od povrede kolena.

ХОЛАНДИЈА У ПРОБЛЕМУ: Ван Дајк пропушта Европско првенство

Foto: EPA-EFE/ Laurence Griffiths / POOL

"Mislim da sam doneo ispravnu odluku da ne idem na Evropsko prvenstvo i da krenem u poslednju fazu rehabilitacije tokom pauze između sezona", rekao je Van Dajk za sajt Liverpula.

Van Dajk je povredio ligamente kolena u oktobru tokom utakmice sa Evertonom, podvrgnut je operaciji i od tada se oporavlja.

"Osećam se prilično dobro. Osećam se pozitvno, pun sam energije i naporno radim. Ovo je bilo veoma, veoma teško putovanje, ali dobro se osećam i lepo napredujem. Puna koncentracija biće na pripremama u klubu, to je realan cilj i tome se radujem. Veoma sam razočaran što neću predvoditi moju reprezentaciju na Evropskom prvenstvu, ali stvari su takve kakve jesu i svi moramo to da prihvatimo", naveo je on.

"Mislim da je odluka da ne idem na Evropsko prvenstvo ispravna, kada se pogleda šira slika. Teško je, ali pomirio sam se s tim", dodao je odbrambeni fudbaler.

Holandija će na Evropskom prvenstvu, koje počinje 11. juna, igrati u Grupi C sa Ukrajinom, Austrijom i Severnom Makedonijom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk